Den vakreste jeg vet

God mandags morgen.
I morges våknet vi igjen opp til et lite snølag på bakken, så koselig. Det er så rart å tenke på at det i går var første søndag i advent å i morgen er det første desember. Hallo hva skjedde med sommeren som nettopp var her? Snart er vi i 2016 å jeg føler 2015 nettopp startet, utrolig hvor fort tiden går.

I går var meg og Ian nede hos ei veninne som hjalp oss med å fotografere julekort, det ble kjempemange knallfine bilder å jeg må si meg fornøyd med pynten vi lagde til. "Rene" bilder uten altfor mye rekvisita er det fineste jeg vet. Gleder meg masse til å dele ut julekortet som jeg også kommer til å vise på bloggen en gang i desember, men det må vi vente litt med. Ikke noe morro å vise julekortet før venner i det hele tatt har mottatt det. Hihi.

Siden jeg ikke har et eneste bilde av meg og Ian knipset hun et par av oss også, Ian var mest opptatt med å spise hendene sine akkurat da men noe koselige bilder ble det. Nå må vi snart få komt oss til fotografen å knipse noen bilder av den lille familien vår.


                                                                          ~ I love you to the moon and back ~


                                                          ~ So there`s this boy, he kinda stole my heart and he calls me mom ~


                                                    ~ The littlest feet make the biggest footprints in our heart ~

Er det rart jeg smelter helt for denne lille gutten min? Vi kunne virkelig ikke fått en bedre sønn,  glad og fornøyd, snakker og koser dagen lang.
I dag skal vi bare ha en skikkelig kosedag der vi holder oss hjemme fra morgen til kveld, håper været tillater en trilletur senere men det får vi se på. Ellers står det absolutt ingen planer på agendaen å det er supert det også.

Har dere hatt en fin helg?
Hva er deres planer for mandagen?

Julegaver

I kveld har jeg kost meg med en varm kopp kaffi mens jeg pakket inn årets første julegaver. Selv om jeg er så sykt dårlig til å pakke inn og blir lei etter 5 pakker så har det sin egen sjarm. Jeg elsker å gi gaver og jeg elsker å få gaver. Hihi.

Hver eneste år sier jeg "i år skal jeg kjøpe julegavene tidlig" men hvert eneste år er jeg ikke ferdig før julaften er rett rundt hjørnet.. Men alikevel så tenker jeg litt på hva skulle jeg egentlig gjort i desember visst jeg allerede hadde handlet alle gavene, julegaveshopping er jo så koselig når senterene er pyntet så fint til jul og julestemmingen har ankommet. I år har vi ikke planlagt julegaveshopping før 12 desember men det gjør egentlig ingenting. Gavene drar jeg i land før jul uansett hvor sent jeg begynner.Jeg lager  alltid en liste med ideèr om hva hver enkelt ønsker seg og hvor mye jeg synes det er greit å kjøpe for slik at vi har en oversikt over hvor mye penger vi må legge til siden. Men så begynner jeg alltid å tenke er det virkelig nokk? Tenk om de kjøper for mye mere en hva jeg tenkte? Det er jo så flaut å få en kjempefin ting å selv føle at jeg kunne kjøpt for mer, men så har vi ikke allverdens med penger å sløse heller så vi må tenke litt økonomisk.

Det lureste ville selvfølgelig vært å spurt hver enkelt hvor mye vi skal kjøpe for til hverandre, men selv om jeg selv elsker å få det spørsmålet synes jeg det er så flaut å være den som stiller det. Føler meg så kjip da selv om det egentlig er for at jeg ikke skal kjøpe for mye mindre en det den personen kjøper for til meg. Luksusproblem much? Seriøst er det noen andre som føler det på samme måte eller er det bare meg?

Til neste år skal jeg ta samtalen med familien på forhånd om hvor mye vi skal kjøpe for til hverande slik at vi ikke ender opp med å bruke så altfor mye penger. Nå som vi har blitt til tre trenger ikke andre å blakke seg på oss men de kan heller kjøpe noe fint til lille Ian <3

Look at this

God mandags morgen dere.
I dag våknet vi til dette vakkre synet utenfor stuevinduet vårt. Jeg ble stående å beundre himmelen en liten stund med et smil rundt munnen mens jeg tenkte hvor bra vi har det. Utrolig hvor mye en rosa himmel kan gjøre med tankene og humøret.Norge er et fantastisk vakkert land som jeg gleder meg til å oppleve mer av med Ian og Ken så fort Ian blir litt større å skjønner mer. Heldigvis for han har han to foreldre som elsker å være aktive og oppleve naturen så fremover nå blir sommerens festivaler å fyll lagt på hyllen for å reise på familieturer i landet vårt for å oppleve natur og nye steder. Trolltunga står øverst på listen min for steder jeg har lysst til å besøke, men jeg har enda ikke bestemt meg om det er en tur vi kan ha med Ian på eller om han må bli hjemme. Preikestolen er uansett en plass vi skal dra til hele familien til neste år så fort finværet og varmen melder sin ankomst igjen.

Helgen vår har vært kjempefin selv om formen min ikke har vært helt på topp. Ian har fått kjenne på de første minusgradene når vi har hatt oss noen turer opp på tomten for å besøke pappaen som har jobbet. Nå er det nokk ikke så altfor lenge til bæremeisen må pakkes bort og Ian heller må kose seg i vognen mens temperaturene synker siden små barn ikke tåler minusgradene slik som oss. Men frisk luft skal vi alikevel få oss så lenge været tillater det.

Akkurat nå har Ian dagens første lur og selv om jeg hører han romesterer litt i sengen håper jeg har får sovet en liten stund, det trenger han. I mens sitter jeg å planlegger denne uken litt og melder meg på treningene jeg håper jeg kan gå på. I kveld har vi tenkt oss en liten tur ned til Linetts hudpleie som kjører en Green Peel kundekveld, morro å få litt tips og se om hun har noen gode tilbud. Det hadde vært morro å sett om det finnes noe der ute som kan hjelpe på arrene jeg har fått i ansiktet etter kviseutbryddet jeg hadde for 2 år siden. Utrolig kjedelig at p-piller kunne ødelegge huden min såpass at jeg ikke føler meg vell uten foundation, men jeg håper på å finne noen tips som kan hjelpe.

Jeg ville bare ønske dere en fin mandag så blogges vi senere. Hva skal dere gjøre i dag?

Prioriteringer og tid i en hektisk hverdag

God fredags morgen dere =) I dag var det en liten en som ville starte dagen klokken 6, det hadde ikke mammaen så veldig lysst til så vi holdt oss i sengen til klokken bikket 7 da var det på tide å stå opp sammen med lille blidfisen min. Jeg er så heldig at jeg har fått en aldri så liten forkjølelse, skikkelig surt men sånn er det bare. Har hvert fall lært at nå må jeg ta på meg jakke selv om jeg bare skal hente noe i bilen eller kaste noe i søppla. Burde kanskje lært det for 15 år siden men men. 

                                                     ~ Morgenstund med lille gull, kaffikoppen og fyr i ovnen ~

Treningen denne uken vil jeg gi meg selv en klapp på skulderen for. Tirsdag var jeg på spinning intervall/Styrke, onsdag var jeg på aerobic intervall deretter styrketråkk, og i kveld er planen å gå på spinning men er usikker på om jeg må avlyse den til fordel for å ta det med ro å bli frisk. Vi får se hvordan formen blir utover dagen. Uansett er jeg fornøyd med hvert fall 3 økter til nå. Spesielt spinningen på tirsdag var veldig gøy å være med på siden det er lenge siden sist jeg var på den timen.

Jeg vet om veldig mange som ofte sier at de ikke har tid til trening derfor tenkte jeg å skrive noen tanker jeg har laget meg om akkurat det temaet.
For har de egentlig ikke tid eller handler det om prioriteringer? Nå snakker jeg for all del ikke om mødre som ikke har noen rundt seg som kan hjelpe, men sånn som meg. Jeg er alene hele ukene, men jeg er flink til å spørre bestemødre eller tante om de kan ha babycallen på kvelden eller sitte en time med Ian noe de gledelig gjør.

Etter en lang dag og Ian er i seng er selvfølgelig ikke trening alltid det jeg har mest lyst til, men jeg vet hvor mye trening gjør for energien min og at drømmekroppen kommer ikke av seg selv derfor gir jeg meg et spark i baken å kommer meg avsted og jeg lover dere det etter en treningsøkt angrer jeg aldri. Det aller meste handler til syvende og sist om å prioritere synes jeg. Trening trenger ikke ta en time å man må heller ikke på et treningssenter for å trene. Ta for eksempel trenings dvden jeg har, den varer i ca 25 minutter å den blir jeg kjempesvett av. 25 minutter er noe de aller fleste har tid til i løpet av et døgn på 24 timer.

Ofte legger man skylden på at man er trett og sliten etter lange dager på jobb, men igjen trening gir energi og er utrolig godt for kropp og sinn. Selv om jeg ikke er i jobb for øyeblikket trente jeg like mye om ikke mer før jeg fikk Ian og selv jobbet hver eneste dag. Jeg var til tider helt utslitt når jeg kom hjem, men alikevel dro jeg meg på trening fordi jeg hadde lysst.


                                                         ~  Think of why you started and how far you`ve came ~

Begge magebildene er etter graviditeten, at magen har gått fra litt hengemage til mye mer markert er jeg veldig stolt over selv om jeg enda har mye igjen. Magen så ikke sånn ut før graviditeten en gang. Har du veldig lysst til å trene men ikke helt klarer å finne tiden til det, sett deg et mål for en uke et tidspunkt du skal trene og fullfør. Jeg kan nesten love deg at etter den uken har du funnet ut hvordan du skal ta deg tid til en økt når du har lyst. Jeg sier det igjen, alt handler om prioritering. Tar man seg ikke tid kan man heller ikke klage på at man har lite energi eller kroppen ikke er som man vil for ingenting kommer av seg selv. Er dere ikke enige?

 

 

 

Eye pads etter trening

Nå har jeg meg 5 i sofaen mens flaskene står på koking, etterpå blir det å brette klær og pakke før jeg går tidlig i seng. Er stuptrett etter trening og flere netter med lite søvn, Ian Nathaniel rikser en del på nettene for tiden noe som går hardt utover nattesøvnen så i dag er jeg stolt at jeg hadde motivasjon til å dra på trening. Noe jeg absolutt ikke angrer på, treningen var knalltøff men det gir meg så mye energi å trene å det føles godt å ha en time der jeg kun fokuserer på meg selv.

I morgen har jeg tenkt å kjøre på med to timer trening på rappen så håper natten blir god inatt. Uansett hvordan den blir er det utrolig hvordan man finner frem det man har av energi, selv om jeg aldri blir vandt med å sove lite så går det greit, men sånn er det med små i hus. Netter der det blir mye riksing gjør at jeg setter ekstra stor pris på hvor utrolig heldige vi er med en liten gutt som vanligvis legger seg i 6-7 tiden og sover nesten hele nettene + på dagtid. God som gull er han <3

Akkurat nå tester jeg eyepadsene jeg kjøpte hos blivakker å det føles faktisk veldig godt og lindrene. Padsene har jeg hatt i kjøleskapet så de er kalde og gode, forhåpentligvis blir IKEA posene under øynene mindre.


Ser utrolig teit ut, men godt er det.

I morgen skal vi først i barseltreff før vi skal sove hos mamma siden jeg skal til frisøren på torsdag og trenger pass til lille. Snilleste mamma skal lage pinnekjøtt til middag min store favoritt. Jeg må nok sitte med vann i munnens mens de andre spiser siden jeg ikke orker å trene på full mage, men etter trening da skal jeg spise til krampa tar meg. Haha.

Jeg har ikke fått blogget etter helgen siden dagene går til Ian kos og på kvelden har jeg vært helg knekt, men helgen var utrolig fin sammen med koselige mennesker. Det var gøy å komme seg bort fra bygda. Spesielt dårlig var jeg heller ikke på søndagen heldigvis. Jeg startet som sagt dagen hos frisøren der jeg ble stelt og sminket, resultatet var jeg kjempefornøyd med, men siden det tok lengre tid en forventet rakk jeg ike knipse noen bilder.

Nå får jeg pakke og brette litt klær før det bærer rett i seng. Natta.

Tanlines

Selvbruning i mine tanker har alltid vært stygge skjolder og gul brunfarge, den tanken har Renate hos Linetts hudpleie fått meg totalt bort fra. Første gang jeg tok spray tan var for 5 uker siden å jeg elsket det. Jeg er som mange andre veldig glad i  være solbrun i huden, hvert fall jeg føler meg så mye bedre og synes at huden også ser bedre ut når jeg er brun. Men å grille meg i solarium X antall timer i uken er hverken bra for huden eller noe jeg kan prioritere, derfor er det helt fantastisk når min favoritt salong bestemmer seg for å kjøre veninne tilbud på spray tan til 290,- det er jo ingenting!

Etter vi ble foreldre er ikke å gå ut vår største prioritet lenger og det går som oftest lang tid mellom hver gang selvfølgelig, og siden outfiten min som oftest blir joggeklær og sminkeløs i ukedagene elsker jeg å virkelig dolle meg opp når vi skal ut.Denne helgen skal vi ut med en kompis av Ken, og da måtte jeg slå litt på strotromma. Ville gjerne booke time til eyelashextentions og hele pakka, men det sa visakortet nei til så da ble det heller en time til spray tan. .Nå sitter jeg her solbrun som at jeg skulle vært flere uker i syden and I love it! I kveld ser jeg ut som en sjokolade, men i morgen tidlig når den overfladiske fargen skal dusjes av blir det helt perfekt. .


                                                                                                                          ~ Look at those tanlines ~

Ikke nok med det, i morgen er jeg så heldig at jeg skal bli stelt på håret og sminket av lærlingen til frisøren jeg pleier å gå til. Det har jeg aldri gjort før så gleder meg masse. Hun trengte "modeller" å øve seg på så jeg var ikke vond å be. Gleder meg skikkelig til resultatet, Litt skummelt er det alltid at noen andre skal sminke meg på en annen måte en det jeg kanskje ville gjort selv, men Rebecca virker kjempeflink så dette blir morro.

Vi mødre fortjener å slå til på stortromma når vi tar oss en tur ut blant folk, er dere ikke enige?

Jeg gleder meg veldig til å ut en tur igjen, men jeg gruer meg også veldig til å være borte fra Ian Nathaniel. Jeg vet at han kommer til å storkose seg med Onkel, Tante, Besten og besta og han skal være hjemme i vante omgivelser men alikevel er det hardt å gi han ifra meg. Jeg trøster meg med at det er morskjærligheten som slår inn og at det er helt normalt, men det er alikevel litt vondt i mammahjertet mitt. Heldigvis er Besta flink til å snappe så jeg får bekreftet at lillen koser seg <3

Rekker ikke noen fler innlegg nå før vi reiser men vi snakkes på søndag med bilder I promise. Ha en kjempefin helg dere =)

 

Hvordan trene for å gå ned i vekt

Jeg er på ingen måte en treningsekspert eller vet hva som er riktig eller galt, men etter flere år med fotball og deretter styrketrening, aerobic, sumba, spinning osv. så har jeg laget meg opp noen meninger jeg tenkte jeg kunne skrive litt om. Vær så snill å gi meg beskjed om du mener dette er helt feil.

Jeg elsker styrketrening og hater kondisjon. Mye på grunn av at nesen min er ødelagt etter mange års avhengighet av nesespray, derfor klarer jeg ikke å få kondisen min opp på det nivået jeg vil uansett hvor mye jeg prøver. Jeg kan ikke si 100% sikker at det er nesen som gjør det, men siden jeg er konstant tett høres det i mitt hode veldig logisk ut. Jeg har virkelig prøvd å presse kondisen på mange måter, men uansett hva jeg tidligere har gjort får jeg den ikke opp på et OK nivå. Håper at jeg en dag kan få operert nesen og håper virkelig at probleme forsvinner da.

Anyway.. Styrketrening har de siste årene eksplodert blant jenter noe som er skikkelig gøy, men det florerer også veldig mange rare quotes ute på nett som blant annet
"Oh so you did two zumba classes in a row? Please tell me what I can do for you since you worked soooo hard" Dette var et av mange quotes som på en måte gjør narr av andre ting en å løfte vekter. Hvor man vil med treningen har egentlig alt å si for hvordan man fokuserer på å trene, men for min del jeg som vil ned i vekt og bli strammere tror ikke at kun styrketrening er veien å gå. Styrketrening forbrenner fett absolutt, men jeg føler at det blir feil å bygge muskler når jeg enda har "det lille ekstra" som jeg vil ha vekk. Bygger jeg muskler uten å gå ned i vekt ser jeg faktisk bare tykkere ut. Fettet på kroppen må bort for å få musklene frem.

Derfor fokuserer jeg aller mest på timer som inkludere kardio når jeg kan. Jeg føler den beste veien for meg er å komme ned til den vekten jeg vil,  deretter jobbe enda mer med å stramme opp. Store muskler er ikke det jeg ønsker, men at jeg har litt muskler som viser at jeg er veltrent det ønsker jeg. Noen som er enige med meg i denne teorien eller helt uenig?

Når det kommer til det med å stramme opp tror jeg at man kan gjøre to ting samtidig, derfor fokuserer ikke jeg på kun kardio timer (utenom spinning), men på timer som inneholder kardio sammen med styrke. Aerobicen jeg går på f.eks der har vi 2 sanger "dans" til oppvarming, deretter går resten av timen til 1 sang "dans" 1 sang kun styrke rumpe/lår, mage, rygg og armer. 1 hel sang kun med f.eks rumpe er sinnsykt tungt og om ikke pulsen var høyt oppe fra dansen så stiger den rett i været når vi trår til med styrken. Derfor elsker jeg denne timen for jeg føler jeg virkelig får opp pulsen samtidig som jeg både trener kardio og strammer opp.

Jeg las en gang på et forum satt litt på spissen men alikevel er jeg veldig enig i dette:

~ Prioriteringer for vektnedgang ~

1. Kosthold
2. Kardio
3. Styrketrening

~ Prioriteringer for å vedlikeholde/bygge ~

1. Kosthold
2. Styrketrening
3. Kardio

Når det kommer til disse morsomme quotsene så lurer jeg på har disse menneskene noen gang prøvd en zumba time? Jeg hadde min første zumba denne mandagen på mange år og jeg trodde helt seriøst at jeg skulle falle om. Det var så sinnsykt hardt at jeg badet i min egen svette når jeg gikk fra timen. (Ja æsj, haha.)
Jeg tipper at zumbatimene er veldig anerledes fra senter til senter, men jeg kan hvert fall love dere at Shape Kvinesdal sine zumba timer er ingenting som de man ser på tv/treningsdvd`er. Timen er knallhard og råbra! I en liten stund under timen var jeg så sliten at jeg følte det prikket foran øyenene. DA er det hardt. Dumme meg hadde tenkt å kjøre på med step/styrke før zumbatimen men takk og lov for at jeg ikke gjorde det.

Så til alle dere der ute som disser gruppetimer som aerobic intervall, step/styrke, zumba, spinning PRØV en time før dere åpner munnen. Jeg kan ikke si at andre senter sine timer er tøffe, men Shape Kvinesdal sine gruppetimer er knallharde og utrolig morsomme. Det er når du er sikker på at "nå orker jeg ikke mer", du virkelig trener kroppen. God trening skal ikke være behagelig, det skal være hardt mener hvert fall jeg uansett hva du måtte velge å trene. =)Nå kom hjem nettopp hjem fra ukens andre treningsøkt og ser veldig frem til å dusje før det blir sofaen og Farmen resten av kvelden. I morgen kommer endelig pappaen hjem fra jobb ådet gleder vi oss veldig til. Vi snakkes dere.

 

 

Questions

God morgen! Lillegutt måtte ha seg en liten morgenhvil så før han våkner igjen håper jeg på å ha sminket meg ferdig, men først litt blogging. Andrea Bandendyck hadde et innlegg med 34 spørsmål hun svarte på, det syntes jeg var en fin måte å bli litt bedre kjent med bloggeren derfor tenkte jeg å gjøre det samme så here it goes.

1. Tre ord om meg:
? Glad, bestemt og ærlig kanskje.

2. Det første jeg gjør om morgenen: 
? Varmer en flaske til Ian som han får på sengen, deretter sjekker jeg mobilen før vi står opp og finner klær.

3. Når jeg hører på radio blir jeg:
? Radio er greit visst det er noen morsomme programmer på som P3 morgen, NRL eller Juntafil, men for det meste hører jeg på spotify og synger med.

4. Jeg gleder meg til:
? Akkurat nå gleder jeg meg til snøen kommer og det endelig er tid for å starte scootersesongen igjen.

5. Klesskapet mitt er fullt av: 
? Klær jeg aldri bruker.

6. Når jeg skal pynte meg:
? Liker jeg å ta den helt ut med krøller, sminke og gjerne spray tan.7. Jeg har medlemskap:
? Hos Shape Kvinesdal

8. En liten hemmelighet om meg: 
? Jeg har begynt å snuse igjen og snuser altfor mye (FY!), og jer er totalt avhengig av Pepsi Max og nesespray.

9: Jeg føler meg mest bra:
? Etter en god treningsøkt eller når jeg er nydusjet og stellt.

10. Ved sengekanten har jeg: 
? Tutter til Ian, nesespray og mobil.

11. I kaffebaren bestiller jeg: 
? Iskaffe med sjokolade (usikker på om det heter det) Har btw hatt så sykt cravings på det i det siste, hater at vi ikke har kaffebar i Kvinesdal =(.

12. I baren bestiller jeg:
? Drinker og shots, ehe!13. I vennegjengen er jeg:
? Jeg aner ikke, anyone som har et svar på det?

14. I familien er jeg:
? Kanskje den plagsomme eller morsomme (hvert fall i mine øyne) haha.

15. Jeg kan ikke leve uten:
? Ian Nathaniel <3

16. Barn er:
? Endrer livet ditt totalt til noe helt fantastisk.

17. Du visste kanskje ikke at jeg: 
? Snuser?

18. Om natta:
? Prøver jeg å sove men med en liten en i hus er ikke det alltid like enkelt. Jeg elsker å sove.19. I veska har jeg:
? Flasker, tutter, bleier, sminke, nesespray, snus, mobil, lommebok og nøkkler I think.

20. Trening er:
? Helt fantastisk jeg elsker følelsen jeg får etter en god treningsøkt. Trening gir meg massevis av energi og selvtillit.

21. På kjøkkenet er jeg:
? Helt okei, liker godt å prøve ut nye sunne retter.

22. Kjærlighet er: 
? Noe man må ha i livet sitt.

23. I høst skal jeg unne meg: 
? Helst ingenting siden pengene må gå til julegaver, men har jeg noe til overs trenger jeg noen nye treningklær.

24. Uvane eller ikke uvane:
? Min største uvane må være snusingen og nesespray avhengigheten.
25. Jeg tror på:
? Å prøve å fokusere på det positive fremfor det negative vil ta deg langt i livet.

26. Jeg er dårligst til:
? Jeg er så lite handy når det kommer til håndarbeid, sykt irriterende!

27. Jeg er flinkest til:
? Å bruke altfor mye penger kanskje. Det er vell helst en uvane da. Haha.

28. Jeg elsker: 
? MYE, men aller mest Ian Nathaniel, Ken, hunden min, trening og å være hos hudpleier eller frisør å bli dullet med.

29. Hva jeg vil med livet mitt:
? Ha en jobb jeg trives i, få flere barn, bli ferdig med husdrømmen, ha en god økonomi, kjøpe ny bil og kanskje en dag gife meg.

30. Jeg beundrer:
? Personer med ståpåvilje kanskje.31. Det beste jeg vet:
? Kan være alt fra trilleturer i frisk luft, leke med blidfisen min, veninnekvelder eller en rolig kveld foran tvèn med god mat og Ken.

32. Politikk er:
? Noe jeg burde vite enda mer om.

33. Når jeg har fri: 
? Når jeg har barnefri pleier jeg å ta sol og trene, ellers liker jeg godt at meg, Ken og Ian kan finne på ting sammen når Ken har fri.

34. Det er lov å lyve hvis: 
? Det er aldri greit å lyve, men å dra en liten hvit løgn som på ingen måte skader noe kan vell være lov av og til.

Det var 34 spørsmål om meg, noe som overrasket dere?

Favorite places to shop

Jeg er som mange andre altfor glad i nettshopping. Det er så enkelt og utvalget er så mye større en det vi har her i nærområdet. Siden jeg fyllte 18 har jeg shoppet altfor mye på nett, men til gjengjeldt har jeg også lært mye og funnet mine absolutte favoritter. Siden det nærmer seg jul og tid for å handle inn gaver tenkte jeg å dele noen favoritter med dere, kanskje blir dere litt inspirert til å handle noen av julegavene på nett.

Det er ikke enkelt å velge ut noen få favoritter siden de finnes et utallig utvalg, men her er de fem butikkene jeg handler mest hos.

~ Blivakker ~

Fører blant annet ID minerals og Bed Head som er et must for meg på badet, men har også utallige andre bra merker. Her finner jeg også alltid noe nytt jeg vil teste ut, og det er en super plass å handle julegaver på.~ Miinto ~

Miinto bruker jeg oftest når jeg skal kjøpe merkeklær enten til meg eller Ian. Alt jeg har av ullklær til han ble kjøpt her. Det som er så genialt med Miinto er at det er mange butikker samlet til en "kasse" så selv om man handler på forskjellie butikker merker man ikke det på annen måte en at man får pakker fra forksjellige steder. Miinto har et veldig stort utvalg, spesielt av favorittmerkene mine så skal jeg handle litt dyrere merker er dette den beste siden.~ Kappahl ~

Etter at veninna mi viste meg Newbie klærne ble jeg helt forelsket. Kappahl som fører Newbie er et must å innom når jeg er på handletur, men siden jeg ikke er så ofte innom Kristiansand er det supert at de har egen nettbutikk. Ian har mye klær fra Newbie,  klærne holder seg fint og er enkle å kle han i noe som er et must for en baby. Jeg tar aldri på han bodyer som er trange å putte inn armene i noe han hater. Ian har nesten hatt alt som finnes av Newbie snart, men heldigvis kommer de ofte med nye kolleksjoner så vi ikke blir lei. Etter at jeg har hatt samme body i 2 str er det greit å finne noe nytt.~ Runwild ~

Er butikken jeg handler nesten alt av treningsklær. De har et bredt utvalg, sender super raskt og jeg elsker nesten alt de har inne. Alle joggebuksene mine er f.eks fra Runwild. 

~ Weightless ~

 Weightless blir elsket over hele europa og det er ikke rart! Jeg selv går alt for mye med Weightless, men sånn er det bare. Once you go Weightless you never go back! Buksene er så behagelige å ha på seg at alt annet føles bare feil, de er gode i kvalitet og fremhever formene på en fin måte. Jeg aner ikke hvor mange tusen jeg har brukt på Weightless bukser, men de blir flittig brukt så hver øret er verdt det.Dette var mine Norske favorittnettsider. Hva er deres? Glem ikke å bruke KICKBACK for å få penger tilbake på alt du kjøper.

DIY barnerom

11 November er Ian Nathaniel allerde 5 hele måneder og det er på tide at han får sitt eget rom. For min del blir det hardt å plutselig ikke skulle sovne til koselydene eller pusten hans, men for han sin del blir nokk søvnen bedre når han slipper at vi bråker/snorker og plager han. Rommet hans så mildt sagt ikke ut. Her snakker vi mørkeblå vegger, svarte lister og et ufyselig gulveteppe. Haha. Men heldigvis var det ingen problem at vi ville pusse opp litt så helgen har gått til maling og kjøping av gulv.

Svigerfar snakket om en maling som heter himmelgrå, da så jo jeg føre meg grå og tenkte at det ville blitt superfint, men i mine øyne ble ikke fargen så grå som jeg hadde håpet på men pytt pytt. Dette blir bare hans sitt rom frem til huset vårt er ferdig så da skal jeg heller finne en farge jeg elsker.

Rommet ser hvert fall allerede mye bedre ut allerde og heldig som jeg er har svigerfar og Ken hjulpet masse med malingen. Man kan vell mildt sagt si at jeg slapp billig unna men sånn er det når man har så flinke og hjelpsomme personer rundt seg.

Jeg har ikke tenkt å koste på rommet en formue siden dette bare er midlertidig, men jeg har laget en liten kollasj over enkelt ting jeg har lysst til å pynte med. Noe finnes på ebay, noe lager jeg selv og noe må jeg finne i andre butikker, men alt i alt blir det ganske så rimelig.


Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet og mest av alt håper jeg Ian kommer til å trives i sitt nye rom. Akkurat nå har han seg en liten ettermiddagshvil mens pappaen er ute på tomten og jeg sitter fortapt i Grey boken. Håpløs romantiker som jeg er elsket jeg 50 shades bøkene så da jeg fant den nye på matbutikken måtte den bli med hjem med en eneste gang.

Når Ken kommer inn igjen vil jeg ha meg en liten tur nedover i solariumet før det blir en rolig kveld her hjemme. Tenker det blir tidlig i seng i kveld så vi alle er opplagte til morgendagen.

Ha en fin søndag da dere og takk til alle som besøker bloggen min.

 

Min egen facebookside

Hei dere.
Jeg vet at for å få flest mulig lesere på bloggen så kan man bloggshoute innlegget eller dele det forskjellige steder. Jeg har sperret mobilen min mot tjenester som bloggshouting så da jeg faktisk får over 30 lesere av å kun skrive innlegg uten å dele det noen steder synes jeg det er veldig stas. Jeg vil at leserne mine skal havne på bloggen og fortsette å lese for det de har lysst og ikke får at jeg bruker X antall kroner på å nå ut til folk. På en side er det morro med mange lesere, men på en annen side kommer det ofte en del negativt også med å nå ut til folk. Noe jeg synes er litt skummelt. Jge liker ikke tanken på at andre baksnakker meg og til tider har jeg vurdert om jeg i det hele tatt vil ha en blogg fordi en blogg får fort folk til å snakke.

Men jeg konkluderer oftest med at jeg synes det er så koselig å ha et sted der jeg kan dele tanker og bilder fra hverdagen min. Og bank i bordet så har jeg ikke fått noe negativ respons som hvert fall jeg vet om. Det er jeg veldig takknemlig for. Ikke skriver jeg for å provosere heller, men det finnes personer som blir provosert av ingenting da.

Anyway så har jeg til tider delt innleggene mine på Facebook, men jeg har ikke lysst til at facebook venner skal føle jeg trykker bloggen opp i ansiktet på dem all the time, derfor opprettet jeg en egen side på Facebook til bloggen min i dag der jeg kan dele innleggene jeg skriver og der dere som leser bloggen min kan klikke liker og først få opp innleggene mine. Da er det så enkelt at om en ikke leser bloggen min, trenger en heller ikke klikke liker. For å komme til Facebooksiden min kan dere klikke HER eller ved å skrive facebook.com/kristirafoss og jeg synes det er kjempekoselig for dere som vil følge meg og min lille blogg.

Jeg har ikke blogget så veldig mye den siste tiden, men å opprette denne Facebooksiden hjalp hvert fall mye på motivasjonen så nå blir det blogging fremover. Bare merk dere det at det som skrives i bloggen er ikke en gang 50% av hva tiden min eller tankene mine går til så ver så snille å ikke døm meg ut fra det som blir skrevet på bloggen.

Ha en fin fredag, her skal den nytes sammen med lillegutt som nettopp våknet og i kveld blir det maling av gutterommet hans.

 

Babybading

Sist uker var jeg utrolig stolt over at jeg trente 6 av 7 dager. Maten derimot kræsjet jeg totalt på. Jeg aner ikke hva det er men når jeg går skikkelig inn for å trene så bare craver jeg alt mulig slags dritt. Sykt irirterende! Enda mer irriterende er det at jeg som skal prøve meg på sukkerfri november klarte å kjøpe godteri og is på butikken i dag. Men jeg har enda ikke spist det da. Haha. Viljestyrken den er det seriøst noe skikkelig galt med. Gi meg noen tips anyone!

Denne uken har ikke treningen vært like bra. Jeg var på gruppetime mandag og ble så sykt støl at treningen på tirsdag kunne jeg bare glemme. Onsdag var jeg på gruppetime igjen og i går gikk kvelden til å rydde og gjøre klart Ian sitt rom til maling så da gikk treningen i dass i går også. I kveld derimot er jeg fit for fight! Ville helst vært på fredagsspinningen men den fikk jeg ikke plass på så da blir det 30 days dvd`en i kveld. Nå er det tid for å starte på level 2 og jeg aner ikke hvordan det er så det blir spennende. Selv om det "bare2 er 25 minutter er treningen veldig bra og pulsen stiger skikkelig i løpet av økten.

Onsdag denne uken var jeg og ei veninne sammen med de små i badeland for aller første gang. Det var skikkelig koselig og ungene elsket å bade. Vi ble enige om at dette skal vi gjøre oftere. Permisjonstiden må nytes til det fulleste for plutselig er den over og hverdagen kaller igjen.Jeg kunne ikke vært mer heldig da jeg ble gravid og fant ut av at min gode veninne og Ken sin bestekompis skulle ha baby bare noen uker før oss. Barseltiden er god, men den er kjempe mye morsommere når jeg har andre å nyte den sammen med. Vi holder begge en knapp på at Ian og Mathea blir bestevenner, men en så lenge må de være med hverandre uansett. Haha. Vi er så superglade i disse to andre gullene våres som vi elsker å tilbringe tid sammen med.

How to fjerne hevelse under øynene

Tjohei.
Det blir ekstremt lite blogging for tiden, men når man har blitt totalt hekta på en ny serie blir det fort til at kveldene jeg egentlig skulle brukt til blogg går til å nistirre på tvskjermen i full spenning. Serien heter Suits som vi ser via netflix. I helgen var vi begge skikkelig trette og tenkte å ta oss en filmkveld, men så er det så kjedelig å måtte se ferdig en film når man helst vil legge seg fremfor å kunne se ferdig en epiode som ikke varer like lenge. Da falt valget på suits som vi ble hektet på etter første episode. Faktisk så er det skikkelig gøy å følge med på en serie igjen, etter at jeg fikk Ian trodde jeg aldri tiden skulle strekke til til det lenger. Haha.

Anyhow, idag tenkte jeg å komme med noen tips og vise dere mine skjønnhets must have. Med en liten baby i hus blir det for veldig lite søvn i løpet av en natt, noe som  gjør at jeg til tider (alltid)  våkner opp med tidenes største IKEA poser under øynene. Mitt aller beste tips for å få en god start på morgenen og få ned hevelsen under øynene er å ha en god hudpleierutine. Det jeg gjør hver eneste morgen er å først ta iskaldt vann i ansiktet, rense med min absolutte favoritt rens og deretter smøre ansiktet med dagkremen min som jeg har i kjøleskapet. Å ha kremen i kjøleskapet gjør at kremen føles utrolig svalende og deilig når jeg smører den på huden og hevelsen under øynene blir betraktelig mindre.                                                                   ~ My morning rituals ~


Elixir produktene er de eneste produktene jeg bruker i ansiktet, de kjøper jeg kun hos Linetts hudpleie i Kv.inesdal. Da vet jeg at jeg får produkter tilpasset min hud, å selv om det mildt sagt koster flesk å bruke skikkelige hudprodukter er det verdt hver eneste krone og produktene er veldig drøye i bruk.

Tenkte jeg også kunne vise dere mine absolutte must og noen nye produkter jeg skal prøve ut.Shampo, balsam og hårspray fra Bed Head lukter så fantastisk deilig og er noen av få produkter som ikke gjør håret mitt tungt og fettete. Etter jeg knuste min forrige parfyme måtte jeg i hui og hast få handlet meg en ny og da falt valget på Britney Spears sin parfyme som  lukter himmelst. Sminke fra ID bare minerals er min absolutte favorittsminke. Skikkelig drøy i bruk og den eneste sminken som dekker huden på den måten jeg ønsker. Har prøvd flere andre merker men jeg faller alltid tilbake på ID. Contour kit er noe jeg lenge har ønsket meg siden jeg har blitt drittlei av å konturere med blyant, gleder meg til å få testet dette enda mer ut men så langt er jeg fornøyd. Collagen pads til øynene er et supert alternativ når øynene er ekstra hovne. Disse anbefaler jeg også å oppbevare i kjøleskapet for ekstra god effekt. Alt dette har jeg kjøpt hos Blivakker. Husk å alltid bruker KICKBACK når du handler på nettsider som har de for å få tilbake penger på det du har kjøpt. Jeg har til nå tjent 4269,- på å bruke kickback så det er absolutt ikke noe tull. Superenkelt å registrere seg, koster ingenting og er helt genialt. Registrer dere her.

Jeg elsker å være brun noe som sikkert de fleste andre også gjør. Etter at jeg testet ut spraytan hos Linetts hudpleie har jeg blitt helt hekta å kjøpte med meg Vita Liberata sin selvbruningsmouse sist. Hvorfor bruker tusenvis av spenn og timer på solarium når en kan bli superbrun og fin bare på få minutter? Jeg tar selvfølgelig enda solarium av og til for å holde en jevn brunfarge, men alt med måte. Denne selvbruningsmousen har jeg enda ikke testet ut, men merket er det samme som Linett bruker derfor er jeg sikker på at jeg blir fornøyd.

Det var litt av mine favoritter, hva er deres absolutte must på badet? Nå er det tid for sengen, en vet aldri når morgenen starter her i hus. Hihi. Natta!

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits