Mammatrening

Så kjedelig at bloggdesignet plutselig har forandret seg, det er noe jeg får prøve å fikse en dag jeg har ork. Haha. Jeg kan ingenting om HTLM koder så å lage bloggdesign det er en tålmodighetsprøve uten like. Jaja, back to det jeg egentlig skulle si.

HEI! Hatt en fin uke så langt? Det har hvert fall vi. Ian sin soving denne uken har vært en drøm  *bankibordet* og det gjør dagene så mye bedre for oss begge når han er i superhumør og ikke overtrett. Nydelig høstvær har vi også hatt i en liten uke nå og det nyter vi så godt vi kan. Føler meg så heldig som bor på her vi bor nå med naturen rett utenfor og ikke minst bakketrening rett utenfor. Ohyeah. Bakker er blytungt for den forferdelige kondisen min, men det føles utrolig godt å slite seg til topps så derfor har jeg funnet ut av at jeg må nyte at vi har en god bakke rett utenfor vår nye hjem. Både i går og i dag har vi trillet ned de ca 1,5km for å så trille opp igjen. 1,5 km er ikke så veldig langt akkurat men med vogn og baby er det tungt nokk. Haha. Både igår og idag har jeg måtte dra vogna etter meg opp bakkene så han ikke skal få sol i ansiktet og det kjennes godt.


                                          ~ Se på den lille fisen som koser seg mens mammaen strever opp bakkene~

Jeg er så glad jeg slipper å hive oss inn i bilen for å dra på noen gode turer men heller bare kan trille avgårde fra rett utenfor med mange forkskjellige steder å gå. Kjenner på meg at i morgen tror jeg vi får komme oss ned til flat mark for litt variasjon, haha.
                                                                                ~ Jeg elsker at vi har skog og mark rundt oss ~

Nå har lillegutt seg en liten hvil og det tenkte jeg også å ha, fordi at i 5 tiden kommer mamma opp os skal passe han mens jeg tar meg en tur på Aerobic intervall, gleder meg =)

Første uken i vårt nye hjem for de neste årene

Nå sitter vi godt planet i sofaen og venter på at kveldens supersene middag skal bli ferdig. Hjemmelaget pizza med svigermors hjemmelagede pizzasaus på, mmm.
I kveld har vi bodd en uke i vårt nye hjem for de neste årene. Uken har gått mye bedre en forventet. Det var først nå i helgen jeg kjente at det var det riktige valget å flytte, vi har storkost oss hele helgen og selv om Ken har vært ute å jobbet har han vært rett rundt oss til en forskjell og det føltes kjempebra.

Under her har jeg beskrevet litt følelsen jeg hadde etter første helgen her men den fikk jeg aldri postet så tenktet jeg kunne gjøre det nå.

Det både føles og høres så rart ut å si og jeg må ærlig innrømme at når jeg fikk litt ledig tid her alene på lørdag imens guttene hentet det siste flyttelasset kjente jeg panikken komme innover meg en liten stund og hjemlengselen kom trengende på. Det føltes så rart å sitte mutters alene i flyttekaoset og alt jeg egentlig ville var å hjem igjen. Det villeste er vell egentlig at det var meg som var på gira på å flytte, mye pga av at jeg ville at familien skal være mer samlet i helgene en det vi har vært til nå. Ken har reist en del opp her for å arbeide på tomten eller styre med sitt og da har jeg ofte blitt sittende alene med lillegutt fremfor at vi er nær der han er. En del av meg har også savnet en slags trygghet jeg ikke følte der vi bodde, men nå kjenner jeg veldig på at jeg har gjort det vanskeligere for meg og Ian å ta oss en kjapp tur på butikken for eksempel, eller få hjelp av søs. Men det går seg til, en del av meg vil tydeligvis alltid ha det jeg ikke kan få.

Roen har senket seg mer nå, men merkelig nokk kjenner jeg savnet kommer krypende på i stunder. Det er jo så rart for jeg har alltid sagt at jeg ikke trivdes i leiligheten, men når jeg kommer meg bort så savner jeg stedet jeg i 4 år nå har kalt hjemme.  Positivt, jeg må tenke på alt det som er positivt. Her kan vi gå rett utenfor døren og gjøre hva vi vil uten naboer som bryr seg, vi har svigers i overetasjen som vil hjelpe oss når det trengs, det er bra for Ian å vokse opp nær der hvor huset vårt skal stå, og det er bra for han å vokse opp med både en stor plen og skogen rett utenfor som han kan leke i. Det er mye bedre både for meg og hunden at han kan få lov til å gå fritt utenfor når han har lysst og her har vi frihet massevis av frihet til å gjøre akkurat det vi har lyst til.


                                                               ~ Den nye utsikten vår er det ingenting å si på ~

Flyttekaoset minker sakte men sikkert og neimen har vi fått der riktig så koselig her jeg sitter og titter utover stuen og kjøkkenet. Både Ken og svigers har virkelig stått på den siste tiden for å lage det så fint som de kunne for oss og det er jeg evig takknemlig får. Det er ikke alle som er like heldige som vi er å kunne bo rimelig et sted i mens vi bygger drømmehuset vårt.

Ian er kanskje liten men jeg var alikevel litt redd for at han skulle merke alt som ble nytt og bli urolig, men heldigvis ser det ut som at lillegutt storkoser seg i sitt nye hjem. Det er nok bare vi voksne som sliter litt mer med å tilpasse oss nye ting.

I dag har jeg hatt det siste storinnrykket på ryddingen og endelig er alle søppelsekken rundt forbi borte å tingene har funnet sin plass.Vaskemaskinen har vi fått opp og gå og spinningsykkelen til svigermor har jeg endelig funnet frem. Heldige meg som har en svigermor som har spinningsykkel jeg kan låne. Har satt meg som mål å spinne 30 minutter hver kveld og det håper jeg at jeg klarer. Haha.

er det tid for pizza og etterpå skal vi se farmen før vi finner sengen. Hva synes dere om årets deltagere? Jeg tror det blir supergøy i år og jeg digger stedet de er på og alle dyrene de har. Det er så koselig når de har mange søte dyr.

 

 

Lillegutt er 3 måneder i dag

Bloggen min kommer nokk aldri til å bugne over av bilder av Ian Nathaniel. Rett og slett fordi jeg føler meg ikke helt komfortabel med å legge ut masse bilder på en åpen blogg. Instagram og Facebook har jeg hvert fall en viss kontroll over. Men jeg er så utrolig stolt over min lille skatt at i ny og ne kommer han til å titte innom.

I dag er han hele 3 mnd gammel og har endret seg masse på disse månedene. Jeg blir nesten helt sjokkert når jeg ser 6 ukers bildene for jeg husker nesten ikke at han har vært så liten. Haha. Jeg tror ikke dere som ikke har barn klarer å sette dere inn i gleden vi får over de minste ting før dere selv blir foreldre, men jeg tenkte å fortelle dere litt om hva som har kommet den siste tiden. Håper dere synes det er like koselig å lese som jeg synes det er å fortelle. 

Den siste tiden har Ian lært seg at han har en stemme som han gjerne vil bruke dagen lang. Når han leker enten med oss eller seg selv ligger han å hyler av glede. Det er så fantastisk å høre stemmen hans. Jeg har enda ikke fått han til å skikkelig le, men natt til onsdag tok jeg han over i min seng på morgensiden siden han var så urolig. Der ble han liggende å snakke med seg selv en stund før han i et lite sekund lo av seg selv. Jeg ble bare liggende å måpe. Det var så fantastisk å høre latteren hans selv om det bare var for en liten stund. Når han hyler hører vi ikke stemmen hans på samme måte som når han av og til snakker, men når han lo da kom den nydelige hese stemmen hans frem. Klokken var 05:30 men jeg tok frem mobilen i smug med en gang for å fortelle Ken hva jeg nettopp hadde hørt. Jeg som ikke var helt sikker på om han enda kan le, skal gjøre alt jeg kan for å høre den fine latteren igjen.

Han er utrolig flink til å holde hodet sitt, og det siste han har begynt med er å strekke handen frem når han ligger på magen. Handen jeg ser han strekker frem er den venstre så jeg lurer litt på om lillegutt blir keivhendt slik som moren hans. Hihi. Det får tiden vise. Rullet fra mage til rygg har han også gjort to ganger, men det er ikke bevisst han gjør det enda. Sterk i beina har han egentlig alltid vært, men av og til er beina så stive at det er nesten så han står i fanget vårt. De sies at kolikkbarn blir veldig fort sterke pga av all kavingen å det stemmer nokk, men mamma har fortalt meg at jeg var selv ganske tidlig ute med å krype og gå så det blir spennende å se om han er som meg.


                                                                                                    ~ 3 uker - 6 uker & 11 uker gammel ~

Hender har han også funnet ut av at han har og de skal være i munnen hele tiden til min store frustrasjon når jeg skal gi han flaske.

Selv om Ian kan bli sint som fy når han er overtrett er han som oftest en skikkelig gladgutt. Hver eneste morgen blir jeg vekt av at han ligger i sengen sin og babler med seg selv og med en gang har ser meg smiler han fra øre til øre og smelter meg totalt selv om jeg egentlig er helt i svima. Man klarer ikke å være sint for å ha blitt vekkt tidlig når man ser lille godgutten ligge å smile i sengen sin.

Etter han har hatt en liten hvil på dagtid er smilet fremme med en eneste gang jeg ser på han lille godgutten min.Jeg er så forelsket i denne lille godgutten min at hjertet bugner over av kjærlighet. Jeg kan til tider være utrolig sliten og frustrert, men det er så utrolig verdt det. Livet mitt var bra før Ian kom til verden, men det har blitt så  mye bedre etter at vi fikk han. Jeg nyter hver eneste dag og hver eneste lille ting han gjør og lærer. Han er helt fantastisk og jeg kunne kysset og kost på han i evigheter hadde det ikke vært for at den tiden der han bare ville sitte i fanget er forbi. Nå skal han helst ligge å sprelle hele tiden og kan bli dritsur visst vi tar han opp. Jeg forstod ikke hva venninnene mine mente da de sa at jeg skulle  nyte den tiden når han vill sove på magen min, men nå forstår jeg det virkelig for den tiden gikk fort over.

Jeg elsker min lille familie over alt på jord og kan ikke si noe annet til dere som en gang planlegger å få barn en gled dere!

 

 

New in høstklær til min lille skatt

Sommer/høst skiftet er høysesong for forkjølelse, og ettersom en etter en av de rundt oss begynte å bli forkjøla håpte jeg virkelig at Ian skulle få slippe. Det gjorde han ikke. Klokken 23:30 fredags kveld hadde vi nettopp havnet i en god søvn da vi ble vekt av Ian som hylskreik. Vi tok han opp av sengen i full fart og hørte fort at her hadde forkjølelsen tatt sin plass. Lillegutten var helt pottetett og helt ifra seg stakkars. Heldigvis for nesesugeren jeg kjøpte dagen vi kom hjem fra sykehuset, den var virkelig redningen den kvelden. Selv om forkjølelsen hans ikke har vært (takk og pris) av den verste sort så har ikke lillegutt vært helt seg selv denne uken. Noe som har vært tungt både for han og for meg. Han har vært grinete, veldig tett og søvnen har ikke vært som vanlig. Dette er ikke siste gang lillegutt blir forkjølet, men jeg håper han er litt eldre neste gang den kommer. Å ha en tett liten baby på 2,5 måneder er ikke noe moro Denne uken har for det meste gått til masse kos og  turer i bæremeisen å vognen for å få rensket opp nesen hans litt. 

Som en liten trøstegave har både vi og verdens beste mamma handlet inn masse fine nye klær til vår lille, og ull masse ull til høsten/vinteren. Den nydeligste vognposen er på vei hjem til oss snart å jeg gleder meg så til å la lillegutt ligge  kose seg i den, et vinter/regntrekk til bæremeisen og en helt ny uro til sengen hans ligger på postkontoret. Tenk at på fredag er lillegutt allerede 3 måneder. Nå forstår jeg virkelig hva alle mødre mener med at "tiden går så fort". Jeg føler nesten enda at det var i går vi kom hjem fra sykehuset, men lillegutt er ingen bitteliten baby lenger, han har blitt en stor og tung gutt. Haha.  

Disse 3 månedene har vært de mest hektiske, skumle, frustrerende og fantastiske månedene i hele mitt liv. Hver dag med Ian er en gave ♥
Og selv om jeg gleder meg til alle de nye tingene han lærer mens han vokser opp må ikke tiden gå for fort, jeg nyter virkelig hver eneste dag.

 
                                                ~ Butikkene bugner over av fine klær til de små, å som jeg elsker å handle til min fine lille ~

Til helgen er det dåp noe jeg gleder meg veldig til, selv om det også skal bli litt godt å være ferdig med å ha så masse planer hver eneste helg. Jeg savner å bare ha null planer å heller ta det litt som det kommer. Etter vi har flyttet får vi også enda mer tid sammen med pappa Ken å det blir helt fantastisk. De siste helgene har det vært altfor mye må gjøre ting, å jeg ser skikkelig frem til å kunne dra i badeland med Ian som vi har planlagt og ta oss en hyttetur eller flere. Bare komme oss bort litt bare oss 3 tror jeg er noe vi trenger.

Nå skal jeg slappe av litt foran tv`en før jeg også finner sengen. Vi snakkes snille leserne mine =)

Tom for strøm

En nybadet liten gladgutt var i seng klokken 19:00 i kveld, og her ligger jeg langflat i sofaen å lurer på hvor i alle dager energien min gikk hen. Jeg skulle egentlig trent litt, men jeg er bare helt utladet for tiden. Ikke skjønner jeg hvorfor siden Ian har gått fra å være en urolig skrikende baby til en drømmebaby. Da han var veldig krevende stod jeg opp tidlig hver eneste dag når Ken var hjemme for å trene og nå er jeg bare supertrett hver eneste kveld. I don`t get it. Har jeg liksom pådratt meg en tidlig høstdepresjon/tretthet? Ikke aner jeg, men sånn er det hvert fall.

Satser på at en starbucks får meg opp av sofaen. Hehe. Og nå har jeg hvert fall sagt til Ken at han må sette av tid til at jeg kan trene litt i helgen så da ligger jeg godt inne. Gleder meg allerede til fredagsspinningen. Den er så hard at sist fredag følte jeg helt seriøst at jeg ikke fikk puste, og jeg var ikke den eneste. Treneren brøyt ut med etter timen "jeg trodde jeg skulle dø" haha. Det som er så fantastisk med spinning er at man blir aldri for sprek, for jo sterkere en blir jo mer styrke kjører man på med på sykkelen.At jeg veide meg i dag tidllig å så at vekten har stått på stedet hvil altfor lenge nå burde være motivasjon i seg selv, men den trettheten den sitter langt inne altså. Denne motivasjons kolasjen får være det siste jeg gjør for å få meg opp av sofaen NU!

Haha, det hjalp faktisk så nå skal jeg runde av her og komme meg opp. Vi blogges snille lesere.

 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits