Mor og sønn trening

Nå ligger jeg for øyeblikket utstrakt på sofaen etter dagens tredje trilletur for å få lillemann til å hvile litt. Jeg lovet meg selv om han sovnet at jeg skulle ta minimum en halvtime på sofaen før jeg fortsetter på dagens gjøremål. Hverdagen er mer eller mindre ganske hektisk å selv om det er så enkelt for andre å si "kan ikke du bare sove når babyen sover" så er det ikke så enkelt å gjøre nettopp det. Så fort han sovner er det som oftest veldig mange ting som skulle blitt gjort og jeg er en person som ikker slapper av før jeg vet at jeg er i mål med dagens gjøremål, men altså nå håper jeg på å bli her i en halvtime og at Ian Nathaniel kan få sove en stund som han trenger.

Ukene går fort som bare det med en liten en i hus, de siste ukene har vi vært utrolig heldige med været så derfor har det blitt topptur nesten hver eneste dag med Ian Nathaniel i bæreselen. Fysøren så tun gt det er men vi koser oss begge to. Permisjonstiden kan brukes til så mangt, mitt mål er å selvfølgelig bruke den til å storkose meg sammen med min lille, men også til å bli en ny og bedre meg å til å gi Ian Nathaniel gleden av å få være ute på tur i frisk luft og oppdage verden.

Jeg har så lysst til at Ian Nathaniel skal få den samme gleden som vi har til å være ute og kose oss i skog og mark fremfor å sitte klistret foran en ipad eller tv time ut og time inn, så blir han ikke en skikkelig utegutt nå kan hvert fall jeg ha på samvittigheten min at jeg har prøvd mitt aller beste så tar vi det heller derfra.

Polarklokken min viser at de to siste ukene har jeg trent/vært på tur 15 ganger og har lagt bak oss ca 6,8 mil og de aller fleste turene har vært toppturer eller turer som inkluderer oppoverbakker det tør jeg å si at jeg er stolt over.

Selv om jeg blir sliten av å gå tur blir jeg faktisk mye mer sliten av å være inne en hel dag. Ian Nathaniel tester ut nye ting og tøyer sine egne grenser hele tiden så det å faktisk kunne sette han opp i selen og komme oss ut sammen gir meg så mye mer energi en å løpe rundt å passe på han inne hele tiden. Og så er det så utrlog godt for oss begge med noe frisk luft. 

Før vi vet ordet av det innhenter tidsklemma oss igjen med både jobb og barnehage derfor vil jeg bruke denne tiden vi har til å finne på ting som er bra for oss begge to og prøve så godt jeg kan å bli hvert fall en litt sprek mamma som klarer å holde følge med min snart ettåring.

I løpet av de siste ukene på tur har Ian Nathaniel kun vært misfornøyd to ganger da vi bare måtte avbryte hele trilleturen og en gang i bæreselen da jeg måtte ta han frem på magen og så var det greit, så at trives det er det ingen tvil om og de gangene han er misfornøyd da prøver jeg enten å bytte bærestilling eller så drar vi hjem igjen. Viser han tegn til å være misfornøyd er det som oftest en grunn til det og det gjør ingen ting, men jeg må si at jeg er veldig glad for at jeg begynte å bære han så tidlig som jeg gjorde for jeg tror han rett og slett synes det er veldig koselig å oppleve ting men samtidig kunne ta seg en liten hvil.

 


Nå har det allerede gått en halvtime så da er det på tide å begynne med middagen. Ian Nathaniel har null interesse for babymat for tiden derfor prøver jeg så godt jeg kan å lage middag som vi begge kan spise sammen. På fredag lagde jeg kjøttkaker i bruns saus fra bunnen av med poteter og gullerøtter, eneste forskjellen jeg måtte gjøre var å kutte ut salt å ikke ha så mye løk, resultatet ble kjempegodt, i dag skal jeg prøve meg på ovnsbakt laks med grønnsaker som tilbehør og håper på at det slår like godt an. I kveld ville mammaen min være litt med Ian Nathaniel så da skal jeg ta meg en tur på Sumba og grille med litt i solen etterpå, fin mandag.

Vi blogges da dere, ha en superfin mandag.

 

 

Is it summer yet?

Det blir ikke så ofte jeg er her inne for tiden, det beklager jeg veldig for jeg synes det er skikkelig koselig at flere av dere titter innom her hver eneste dag. Men når dagene bokstavelig talt går i 100 er det ingenting som frister mer en å legge meg ned på sofaen koble helt ut, slappe av og titte litt på søppeltv det lille som er igjen av kvelden. Men nå var det på tide med et lite skriv. Egentlig tenkte jeg bare å skrive ned litt tanker og en liten oppdatering.

Nå sitter jeg nydusjet i kosebuksen og en skjorte av Ken, ukens første treningsøkt er utført og etterpå skal jeg kose meg med en stor skål frukt og mager kesam med vanilje, mmm. De fine vårdagene vi hadde før påsken er for lengst borte og erstattet med regn, regn og atter regn. Som jeg gleder meg til sommer nå. Vi er så heldige som har et stort uteområde i form av en platting og plen rett utenfor døren vår. Det skal bli flittig brukt til sommeren av både store og små. Jeg gleder meg til meg og Ian kan være ute og kose oss på plenen, huske og kjøpe inn et lite badebasseng til de varmeste sommerdagene, på kveldstid ser jeg skikkelig frem til å nyte de siste solstrålene med reker og kos i godt lag.

Jeg tror denne sommerfeelingen kom i går da jeg satt og klikket hjem noen sommerklær til Ian. Jeg laget en liten kollasj til dere å se på dette her da. Gjett om jeg gleder meg til ulldresser kan erstattes med t-skjorte bodyer, kortbukser og vest.I sommer skal vi for det meste være hjemme, kose oss masse alle tre og passe på at husbyggingen går som den skal, men en liten miniferie til Danmark sammen med to andre par og barna holder vi på å planlegge, og det gleder jeg meg masse til. Blir skikkelig kos med en liten uke borte fra hjemme og alt som hører til.

I april måned blir Ian 10 måneder og jeg har bursdag. Tenk hele 26 år, jeg som føler meg så ung. Det er ikke så altfor mange år siden jeg tenkte at når man er 25 da er man skikkelig voksen, men her sitter jeg da å føler meg så ung som bare det. Haha, alder er heldigvis bare et tall. Mamma er den som alltid har stelt i stand en liten bursdagsfeiring til minstejenta, men i år sitter jeg å tenker på om jeg skal ta meg av det selv om invitere til en liten feiring her hjemme, jeg er jo tross alt voksen nå. Haha. Uansett bursdag er like gøy uansett alder så den skal absolutt feires litt hvert fall.

Nå rumler magen min etter noe godt så da er det på tide å gå de 5 meterne inn på kjøkkenet og etterpå sette meg rett ned i sofaen igjen. I kveld skal jeg ikke gjøre noe som helst annet en å slappe helt av, så får gjøremålene vente til i morgen.

Vi blogges da dere, natta.

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits