Is it summer yet?

Det blir ikke så ofte jeg er her inne for tiden, det beklager jeg veldig for jeg synes det er skikkelig koselig at flere av dere titter innom her hver eneste dag. Men når dagene bokstavelig talt går i 100 er det ingenting som frister mer en å legge meg ned på sofaen koble helt ut, slappe av og titte litt på søppeltv det lille som er igjen av kvelden. Men nå var det på tide med et lite skriv. Egentlig tenkte jeg bare å skrive ned litt tanker og en liten oppdatering.

Nå sitter jeg nydusjet i kosebuksen og en skjorte av Ken, ukens første treningsøkt er utført og etterpå skal jeg kose meg med en stor skål frukt og mager kesam med vanilje, mmm. De fine vårdagene vi hadde før påsken er for lengst borte og erstattet med regn, regn og atter regn. Som jeg gleder meg til sommer nå. Vi er så heldige som har et stort uteområde i form av en platting og plen rett utenfor døren vår. Det skal bli flittig brukt til sommeren av både store og små. Jeg gleder meg til meg og Ian kan være ute og kose oss på plenen, huske og kjøpe inn et lite badebasseng til de varmeste sommerdagene, på kveldstid ser jeg skikkelig frem til å nyte de siste solstrålene med reker og kos i godt lag.

Jeg tror denne sommerfeelingen kom i går da jeg satt og klikket hjem noen sommerklær til Ian. Jeg laget en liten kollasj til dere å se på dette her da. Gjett om jeg gleder meg til ulldresser kan erstattes med t-skjorte bodyer, kortbukser og vest.I sommer skal vi for det meste være hjemme, kose oss masse alle tre og passe på at husbyggingen går som den skal, men en liten miniferie til Danmark sammen med to andre par og barna holder vi på å planlegge, og det gleder jeg meg masse til. Blir skikkelig kos med en liten uke borte fra hjemme og alt som hører til.

I april måned blir Ian 10 måneder og jeg har bursdag. Tenk hele 26 år, jeg som føler meg så ung. Det er ikke så altfor mange år siden jeg tenkte at når man er 25 da er man skikkelig voksen, men her sitter jeg da å føler meg så ung som bare det. Haha, alder er heldigvis bare et tall. Mamma er den som alltid har stelt i stand en liten bursdagsfeiring til minstejenta, men i år sitter jeg å tenker på om jeg skal ta meg av det selv om invitere til en liten feiring her hjemme, jeg er jo tross alt voksen nå. Haha. Uansett bursdag er like gøy uansett alder så den skal absolutt feires litt hvert fall.

Nå rumler magen min etter noe godt så da er det på tide å gå de 5 meterne inn på kjøkkenet og etterpå sette meg rett ned i sofaen igjen. I kveld skal jeg ikke gjøre noe som helst annet en å slappe helt av, så får gjøremålene vente til i morgen.

Vi blogges da dere, natta.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits