Siden sist

Her har det vært stille en liten stund nå men av og til blir det bare sånn. Energinivået mitt har vært så lavt den siste tiden at jeg tror det er på tide med en aldri så liten legesjekk for å se om det kan ligge noe mer bak. Når Ian Nathaniel er i seng på kvelden står  oppvask, flaskevask og andre ting for tur deretter har jeg gått rett i seng. Jeg har rett og slett ikke orket en dritt mer en jeg har måttet.

I kveld kom svigermor ned å lurte på om jeg ville ta meg en tur på trening så kunne hun gi Ian Nathaniel kveldsmat og legge han, helst så jeg føre meg å gå rett i seng selv etter at Ian Nathaniel var lagt men slike muligheter vokser ikke på trær for tiden så denne sjangsen grep jeg fatt og her sitter jeg godt plantet i sofaen med et iskaldt glass Pepsi Max etter en god tur som endte på 6 km. Det er rart synes jeg men trening gir meg mye energi, nå er jeg ikke trett lenger i det hele tatt å kveldens plikter skal bli tatt med et smil.Siden sist har Ian Nathaniel fått to tenner, lært å krype, sette seg opp selv og prøver å reise seg opp etter alt han kan finne noe som resulterer i noen knall, fall og blåmerker. Vi er inne i en hektisk men utrolig spennende periode. I morgen er han allerede 9 måneder gammel og slett ingen liten baby lenger. Det er for det meste bare meg og Ian for tiden siden pappaen jobber masse noe jeg synes er litt trist for selv om han ser Ian i helgene synes jeg helt ærlig at det er for lite. Men jeg varmer meg med at Ian elsker pappaen sin veldig høyt. Smilet går nesten rundt så fort Ken kommer inn døren og det gleder meg masse.

På treningsfronten har det også vært ganske stille den siste tiden siden Ken aldri er hjemme å det  ikke alltid er noen andre kan passe Ian, men men nå ser jeg skikkelig frem til påskeferie for da skal Ken få gleden av litt mer alenetid sammen med Ian mens jeg drar og trener. Sommeren nærmer seg altfor fort og jeg vil så veldig gjerne være komfortabel med dette årets sommerkropp. Foran meg har jeg en hard jobb men med nokk viljestyrke kan det gå.

Foruten om å kose oss hjemme har vi faktisk vært ganske flinke på å finne på ting de siste helgene når Ken har hatt fri. Vi har vært på hyttetur, skitur, vært med venner og på heieturer for å nevne noen ting. Det blir fort litt ensformig å være så mye hjemme så jeg er skikkelig glad for at vi har blitt bedre på å komme oss litt bort i helgene eller hvert fall gjort ting på dagene. Her har dere en liten bildekollasj fra den siste tiden.Senest i går var jeg innom jobben for å snakke litt om planene fremover å selv om det blir veldig spesielt å plutselig skulle starte "det vanlige livet", gi noen andre ansvaret for den dyrebareste jeg har, kjenner jeg også at det skal bli litt godt. Man kan ikke leve i barselboblen for alltid og faktisk tror jeg at jeg hadde blitt en smule gal skulle jeg vært hjemme enda lenger en det jeg skal. Haha. Men først skal vi nyte tiden frem til august.

Jeg skal prøve så godt jeg kan å bli bedre på denne bloggingen, men nå fikk dere et lite innblikk i dagene som har vært.

K.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits