Ut på tur med mann og barn

Lillemann var i seng kvart over 6 i kveld og jeg åpnet dataen med tanke på å skrive et kjapt innlegg før jeg skulle dusje, rydde, vaske og henge opp klær men her ble jeg sittende å kikke på nye klær til Ian Nathaniel, nå er klokken halv 8 å her sitter jeg enda. Fort gjort, hihi.

Men nye klær må han ha og til nå har jeg kjøpt to ulldresser og en fleecedress til over halve prisen av hva det egentlig ville kostet. Jeg elsker å handle på f.eks finn.no, der finner man så mange klær som ofte enda har tagsen på. Genialt når jeg gjerne vil kjøpe litt dyre klær for at Ian Nathaniel skal holde seg god og varm.

I helgen og dagen i dag har vi kost oss masse. På lørdag tok meg og Ken med oss Ian Nathaniel og begge hundene på en lang trilletur i solen og vinterkulden. Kjempeforfriskende og koselig tur som kjentes godt i kroppen da kvelden kom. Ian Nathaniel storkoser seg i vogna etter at vi byttet fra bagdelen så han nå kan sitte oppe å se, og når han vil sove vipper vi bare ryggen ned, genialt. Det er ikke så altfor ofte Ken har tid til å bare henge med oss en dag å være med på trilletur så det var virkelig koselig å endelig finne på noe bare oss tre. Satser på at det ga mersmak så han kan ta seg tid litt oftere til å være med oss på tur.

På søndag passet søsteren min Ian mens meg og Ken tok oss en kjøretur. Den turen kunne jeg kanskje vært foruten siden jeg for øyeblikket har et kjøretøy i minus, men men that`s the name of the game. Krysser fingrene for at det ikke blir så altfor dyrt å fikse.I dag har vi hatt besøk av ei venninne og sønnen hennes på 1 år. Det var kjempestas å se hvor oppmerksomme han og Ian var på hverandre og en stund lurte vi på om de hadde en aldri så liten samtale de to. Ian Nathaniel har ikke brydd seg så allverdens om de andre babyene når vi har vært på barseltreff men i dag var det noe helt annet. De satt og kikket på hverandre, delte på lekene og lo av hverandre. Etter at meg og Annette hadde kost oss med pastasalat la vi ut på en trilletur sammen. Kjempekoselig å endelig komme seg ut på tur å slippe å trille alene og enda bedre at Ian fikk seg en god time med søvn i frisk luft.

I kveld har han vært i strålende humør så vi har badet og lekt masse bare vi to. Jeg hadde trodd han skulle være opp til klokken ble syv som er leggetiden hans men det var ikke sjangs. Han sover såpass lite på dagen for tiden at når klokken bikker 6 er han kjempetrett. 

NÅ skal jeg få rumpa opp av sofaen og starte på alle kveldens gjøremål før klokken blir så altfor mye. Vi blogges da dere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits