Pre workout

Dagen i dag har vært alt annet en kjedelig hvert fall. Full rulle fra klokken 6 på morgenen frem til nå med en liten tass som blånekter å sove og har lært seg å krype. Jeg som trodde det var villt her i hus før, haha. Det er supergøy å se hvordan han åler seg langs gulvet i full fart for å finne noe han ikke har lov til som f.eks skuffer eller varmeovnen, men det er så fantastisk å se hvor fort han lærer nye ting at jeg får bare løpe etter og gjemme unna alt jeg kan før de små fingrene får tak på det.

Energien for å trene er ikke helt der akkurat nå men det skal bli godt å få en time til å kjøre seg ut på å hente energi i samme slengen, med god hjelp fra denne her drikken blir det bra.På to uker har Ian Nathaniel fått to små tenner (å flere på vei virker det som) lært seg å krype,er på god vei til å sette seg opp og babler som bare det dagen lang. Alt fra waaa waaa, ma maa og pa paaa (vi tror jo selvfølgelig han sier mamma og pappa). Utrolig hvor fort han utvikler seg når han først "knekker koden".

Denne uken skal vi ned til helsestasjonen for kontroll å jeg gleder meg masse til å se hvor lang og hvor mye han veier, nå har vi ikke vært siden desember så jeg aner virkelig ikke hvordan det ligger an nå men en stor gutt det er han.

Nå er det en liten tass som krever mer oppmerksomhet så jeg må pakke bort dataen, men vi blogges siden neste gang når Ian Nathaniel sover.

Have a great monday!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits