Pyjamasparty i stuen etter leggetid

Ian Nathaniel har forhåpentligvis sovnet for natten og  jeg sitter faktisk på det varme badegulvet å blogger. Planen var egentlig å dusje, men siden jeg skal på trening i morgen og må dusje da sitter jeg å vurderer å skippe fremfor å se litt kardashians i sofaen før jeg  finner sengen tidlig.

Istad var det litt av en show her i hus må dere tro. Klokken bikket 7 og jeg bestemte meg for å legge Ian i sengen sin som vanlig, men istedenfor å sove ble han helt i hundre. Først var det masse plutring fra inne på rommet før jeg hørte et lite dunk i gulvet, inn gikk jeg å der lå han på magen i sengen sin å lo mens tutten hadde han kastet på gulvet. Jeg ga han tutten og gikk ut igjen men det var ikke lenge før jeg igjen hørte masse snøfting fra rommet, denne gangen da jeg gikk inn hadde han snudd seg opp ned og lå under dyna å ikke helt visste hvordan han skulle komme seg ut av denne situasjonen. Tredje gang da hørte jeg igjen masse latter fra inne på rommet så jeg tomlet meg inn der i mørket å fant han på magen i midten av sengen i full latterkrampe, dette var så komisk at jeg måtte løpe å hente telefonen for å filme. Haha. Etterpå tok jeg han bare opp og lot han leke en liten halvtime i stuen før jeg igjen la han i sengen og denne gangen roet han seg ganske fort ned.

Dagens lærdom må være å ikke la Ian sove til hall 6 på kvelden for å så tro at jeg får han i seng igjen klokken 7. Men så lenge humøret var på topp gjorde det ingenting at han ble oppe litt lenger en normalt, sånn blir det bare av og til.

I dag har vi vært i dåp til mitt lille tantegull Linde Sofie. En kjempekoselig dåp med masse god mat og kaker (for ja jeg røk på godteriavtalen!!)) Haha, dumme meg klarte meg i 3 uker før jeg røk  på en sjokoladebolle hos mamma. Litt skuffet er jeg over meg selv, men det positive er at jeg har spist lite godteri den siste tiden uansett, på en måte tror jeg litt enda at jeg har godteriavtale så jeg handler ikke godteri på butikken ved mindre jeg har helt sykt med cravings.

~ Dagens antrekk ble en hvit blondekjole ~Denne uken har bare vært helt fantastisk. VI har kost oss masse med lek og kos, vært på besøk og hatt besøk. Treningsmessig er jeg også kjempestolt over meg selv, jeg har faktisk trent hver eneste dag fra sist søndag til i går. I dag var det også planen å ta meg en tur men sånn ble det ikke siden Ian ikke ville legge seg når han skulle, men i bunn og grunn gjør det ingenting for jeg tror ikke det er bra å trene hver eneste dag uten pauser når jeg sitter minimalt med stille i løpet av dagen ellers. Jeg er veldig redd for å kjøre for hardt ut og så gå på en kraftig smell så jeg tenker at en treningsfri dag i ny og ne er bare bra for meg. I morgen er det mandag, barnevakten er i boks så da stikker jeg avgårde på en time med Zumba.

Håper dere har hatt en like fin uke og helg som meg, så blogges vi siden.

God natt, K.

2 kommentarer

Anette

07.02.2016 kl.22:07

Kjempefint antrekk! :)

Ønsker deg en riktig fin søndagskveld <3

Kristi

07.02.2016 kl.22:10

Anette: Tusen takk =) I like så :-D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits