Terapi for kropp og sjel

God mandags morgen dere =)

Det blir ikke alltid så mye blogging siden jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive. Ukene går for det meste til babykos, matlaging og trening og i lengden blir det litt kjedelig å skrive om. Jeg skulle gjerne skrevet noen dypere innlegg til tider (som jeg har planlagt) men jeg finner ikke alltid helt tiden til det, men det kommer vent og se. Akkurat nå sover Ian Nathaniel og jeg har nettopp stelt håret (merk: satt det i en hestehale) så tenkte jeg skulle prøve å skrive litt før han våkner igjen, spørs om jeg blir ferdig.

På lørdag var vi begge skikkelig gira på å finne på et eller annet men vi hadde ikke peiling på hva. Ikke var det fint vær å ikke var vi gira på å gjøre noe som kostet allverdens med penger, men så fikk vi idèen om å ta turen opp til et vennepar som var på hyttetur å det var kjempekoselig. Vi var tre par og to babyer som koste oss med snakking og taco helt til vi måtte dure nedover igjen for å få Ian i seng. Hytteturer er så koselig, håper virkelig vi kan bli flinkere til å reiste avsted på hytta så fort Ian blir litt større.

I går fikk jeg det for meg at nå måtte jeg komme meg ut på en gåtur siden det er flaut lenge siden sist, ikke fristet det allverdens stappmett etter middagen og med snøstorm på utsiden men ut kom jeg meg og herrefred så deilig det var. Kun meg, hunden og god musikk på ørene. Jeg hadde nesten glemt gleden av å tusle rundt helt i sin egen verden, det er terapi for kropp og sjel. Ikke kom vi så veldig langt før både snøen og vinden stilnet og solen titte frem på himmelen. Det ble ikke lengre en ca 4 km tror jeg, men hele hjemturen var i oppoverbakke så det kjentes godt på kroppen. Det første Ken sa til meg når jeg kom inn døra var "Åii det tok ikke lang tid", han møtte meg i bunnen av bakkene da han var nedover til sentrum en liten tur så det varmet å høre. Hehe. Kondisen min er jo helt på tryne men jeg følte faktisk at all kardiotreningen har hjulpet en god del, og det at jeg slapp å dra på vogna idag. Egentlig så skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg alltid skal kjøre ned til Shape for å trene i helgene når jeg har god trening rett utenfor døren, selv om det ikke frister helt å ut når det er minus og dårlig vær så blir det ganske fort glemt så fort en bare kommer seg ut så tanken er å slutte å vente på våren og heller ta treningsøktene utendørs av og til.

Når Ian våkner skal vi på barseltreff med resten av gjengen og i kveld håper jeg at jeg kan dra på Zumbatimen, jeg har ikke barnevakt helt i boks enda men om det ikke skulle orden seg får jeg trosse skrekken for mørket og komme meg ut døren når Ken har kommet hjem i kveld.

 

Ha en superfin mandag så blogges vi siden.

K.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits