Hva er det som skjer

Ken har reist avgårde på show å jeg så frem til en fin alenekveld med en god hjemmetreningsøkt. Det endret seg fort da jeg hørte en skummel hoste fra Ian sitt rom og deretter våknet han i hylgråt. Etter litt frem og tilbake måtte jeg bare ta han opp og inn igjen i stuen der han satt med meg i sofaen og småpludret i en god halvtime før han begynte å gni seg i øyenene igjen. Etter litt kav sover han igjen søtt i sengen sin forhåpentligvis for resten av natten, men jeg er sliten så all trening blir heller erstattet med tidlig kveld.

Når man har opplevd at barnet sitt har vært veldig dårlig kommer fort skjelvingen tilbake når han plutselig våkner igjen uten at jeg aner hvorfor. Jeg krysser virkelig alt jeg har av fingrer og tær at han ikke blir syk igjen. Det må da være måte på. Kler han godt, holder oss inne når det er kald og surt ute, fyrer godt, ingenting som gir meg et hint av hvorfor han skal bli syk men sånn er det kanskje bare. Håper at Ian arver pappaen sin sitt supergode imunforsvar.

I morgen er planen å dra på et felles barseltreff for 2015 babyene en flink jente har stelt i stand, på ettermiddagen kommer pappa Ken hjem igjen og på kvelden er det duket for en skikkelig step/styrke treningsøkt på meg. Heldig som jeg var fikk jeg plass på spinningtimen i går men fysøren så fort kondisen daler hos meg. Etter kun en uke med sykdom og ingen trening følte jeg meg skikkelig daff i går, men all trening er bedre en ingen og neste uke står det lite på agendaen så da håper jeg å presse inn noen gode økter. I helgen også forsåvidt.

Jeg har vært altfor slapp med maten den siste tiden å spist mye av mat med lite næring så resten av uken blir det full skjerpings. Skal skrive en skikkelig handleliste før jeg finner sengen ikveld.

Men nå er det tid for litt flaskevask og etterpå tror jeg rett og slett jeg finner veien inn til sengen, jeg tør ikke sitte oppe når jeg er trett i tilfelle Ian skulle våkne igjen.

Deler et bilde vi fikk av fotografen, gleder meg masse til å skrive ut et par store bilder å henge opp i det nye huset vårt når den tid kommer.Natta alle sammen,

Klem fra meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits