Selvbruningsfail

Etter en ganske så hektisk uke der formen min ikke var så veldig og heller ikke Ian sin var det mildt sagt helt fantastisk å kjøre til Flekkefjord helt alene på fredags morgenen for en time hos klinikk1. Voksing og farging av øyenvippene stod for tur noe jeg skulle gjort for leeeenge siden. Jeg har helt seriøst ikke vokset meg siden november men vært så dust å tatt høvelen i bruk i mellomtiden, så jeg som pleier å grue meg litt til voksingen gledet meg faktisk denne gangen. Haha. Once you do waxing you never go back er helt seriøst, det finnes ikke en renere følelse en å være helt fri for hår og stubber down there.

Voksingen var faktisk ingen problem selv om det var lenge siden og farging av vippene etterpå var helt fantastisk. Nå har jeg ravnsvarte øyevipper all the time noe som er supert når jeg nesten aldri bruker maskara. Lange øyevipper har jeg også fått etter sommeren takket være serum.Å som dere kanskje kan se hadde jeg endelig time for refyll av brynene i går. Gjett om det var på tide, dette her skulle jeg egentlig gjort i august men har bare måtte utsette og utsette helt til det nesten ikke var noe igjen av brynene. Refillen gjorde jeg hos Katharina permanent makeup i Sandnes, uten tvil den beste bryn tatovøren jeg noen gang har sett så om dere vurdere å tatovere bryn er Sandnes plassen å gå etter min mening.

Etter at jeg så hvor utrolig bleik jeg har blitt fikk jeg helt måblibrunnå noia (haha ja jeg elsker å ha farge på kroppen) har jeg brukt litt tid på kvelden til å smøre meg inn med den beste selvbruneren jeg vet om. Vita Liberata heter den og kjøpes hos Linetts hudpleie i Kvinesdal. Ta litt sol tenkte jeg også å gjøre men siden det ikke er noe jeg gjør hver eneste dag er selvbruneren en god erstatning. En liten fail har jeg klart da med å få en flekk på handa og en på kneet, ikke den værste men alikevel fort gjort si, men godt det ikke er sommer ute så jeg går minimalt med knærne ute da.Sist uke fokuserte jeg kun på at meg og Ian skulle bli friske så da ble det nada trening noe som merkes godt på rastløsheten min, heldigvis fikk jeg melding av verdens snilleste svigermor som mer en gjerne ville være litt barnevakt denne uken så jeg kan dra på trening. Akkurat nå er jeg nummer 3 på ventelisten til gruppetimen men om jeg ikke skulle komme med får jeg kjøre på med egentrening ikveld.

Selvbruningsfail nummer 1 og 2, haha shit happens.

Da håper jeg dere har hatt en fin uke så langt så blogges vi siden.

K.

2 kommentarer

Maren

26.01.2016 kl.16:39

Hei, jeg er ikke flink med selvbruning, alltid noe jeg overser:):). Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag:). Klem

Kristi

26.01.2016 kl.16:40

Maren: Haha fort gjort, men denne fra Vita er veldig god på å ikke få skjolder egentlig. Ilike så :-D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits