100 dager uten sukker oppdatering

Tror dere jeg holder ut enda? Da vil jeg stolt si JA nå har jeg ikke rørt godteri på 15 dager noe som jeg tro må bety at dette er den første challengen jeg ikke har røket på. Jeg drikker pepsi max så det tyter ut av ørene til tider da, men light brus har jeg i min frisone. Selvfølgelig skal jeg kutte ut brusen også, men for meg funker det best å kutte ned gradvis fremfor å bare kutte alt på en og samme dag.

Grunnen til at jeg ble med på dette her var fordi jeg var altfor god til å gå i skapet å snike mellom måltider etter noe søtt sulten eller ei. Sukkersug/holhet er no av det værste jeg vet derfor ville jeg se om jeg virkelig kunne klare å kutte ut den småspisingen på godteri. Jeg var også veldig spent på om det faktisk stemmer at lysten på godteri forsvinner etter hvert som man holder seg unna for med tidligere erfaringen har jeg ikke følt det var sånn. Men nå kan jeg virkelig si JA sukkersuget forsvinner betraktelig etter hvert som man slutter å spise det. Jeg kan til og med sitte med andre som spise godteri uten å tenke så mye over det noe jeg synes er supert. Selvfølgelig får jeg av og til noen innfall der jeg har superlyst på godis (spesielt chips) men ikke på samme måte som før, så med tiden håper jeg at lysten på godteri forsvinner helt. Jeg må si at jeg er faktisk litt redd for da dagen kommer at jeg kan spise det igjen for jeg har ikke lysst til å gå samme veien som før, men som sagt så håper jeg at selve lysten er helt borte slik at jeg bare tar meg en munnfull med godteri en sjelden gang.

Jeg må ærlig si at jeg faktisk er superstolt for det er så typisk meg å ikke klare å fullføre slike ting. Lysten på godteri har tidligere vært altor stor men ikke denne gangen. Vil man noe nokk så får man det til. Jeg er også med i en gruppe på facebook der jeg ser folk som har gått ned flere kg bare av å slutte å spise godteri å det er jo kjempebra. Det er så lite som skal til!Jeg går ikke akkurat på noen diett for tiden, men jeg har igjen begynt å bruke lifesum appen og denne gangen for alvor. Det finnes så mange personer der ute som har fått knallgode resultater av denne noe som er kjempemotiverende. På lifesum appen kan man spise nøyaktig hva man vil så lenge man holder seg innenfor kalorigrensen noe som passer meg utmerket. Jeg synes denne appen passer meg utmerket siden jeg lærer utrolig mye hva de forksjellige matvarene inneholder og jeg kan plotte inn trening som da regner ut hvor mange kcal jeg går i minus. Vanligvis holder jeg treningen utenfor matinntaket mitt men om jeg skal noe spesielt eller har lysst til å kose meg litt ekstra kan jeg med god samvittighet gjøre det etter en god treningsøkt.

I kveld blir det ingen trening siden den faste mandagstimen min ikke er i dag, men godt er det for jeg er så uffatelig støl etter noen timer med kjøring i helgen at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre med hen. Det er seriøst vondt å ta handa bak for å klø meg på ryggen liksom. Haha. Det er helt utrolig jeg som trener ca 4 ganger i uken blir aldri sykt stø etter øktene, men etter bare noen få timer med kjøring så vil jeg helst grave meg ned så støl blir jeg. Det sier kanskje litt om hvor utrolig tungt det faktisk er å styre beist på over 200 kg i snøen, men morro er det. Jeg som har skeiet litt ut med maten i helgen trenger kanskje ikke ha så dårlig samvittighet alikevel. Hehe. Forkjølet har jeg også blitt men nå sitter jeg og knasker C vitaminer som bare det i håp om at det ikke blir værre.

Nå høres det ut som at lille Ian er våken så da er det bare å legge bort dataen for en ny runde med kos og lek. Jeg er så utrolig glad for at formen hans endelig er bra igjen, kanskje det er jeg som har blitt smittet nå men pytt pytt sånn er det.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits