Sove hva er det?

God torsdags morgen dere.

I et par uker nå har Ian vært kjempeflink til å sove gjennom nettene uten problemer. Maks en gang har jeg måtte vært innom å gitt han tutten, men i natt da skulle han plutselig opp da klokken var 03:30 noe jeg syntes var aaaaltfor tidlig men etter litt løping frem og tilbake på rommet ble vi til slutt enige om å sove til klokken nesten ble 7. Selvfølgelig blir det sånn de nettene jeg bruker skikkelig lang tid på å sovne så i dag kan jeg gå under hasjtæggen #tiredmom Zzzz. Når han da ville legge seg igjen klokken 9 tenkte jeg yess da skal pokker meg jeg også legge meg litt, men neida 35 minutter etterpå var han good to go igjen. Så dere som har babyer som sover gjennom hver eneste natt til klokken 7-8-9 IKKE KLAG! Haha. Finnes selvfølgelig dere som har en baby som sover enda mindre en vi, men trust me I have been there.

Sovebaby eller ei jeg hadde ikke byttet han bort mot noe, men kanskje vi kan være heldige å få en liten sovebaby neste gang? Uansett må en bare se det positive i det, å ikke sove hele dagene gir oss masse tid til kos, leking og trene på å lære nye ting. Jeg merker faktisk det at når han har en dag der han virkelig sover da blir jeg faktisk redd for at noe er galt, men det er det selvfølgelig ikke.


                                                             Soving eller ei elsker deg like høyt gjør vi uansett

 Jeg hadde egentlig meldt meg på to gruppetimer i kveld men ettersom at jeg føler at energien mangler litt i dag ble jeg enig med meg selv i å gå på kun en. Vurderte lenge å drite i hele treningen, men jeg fant ut av at drar jeg ikke på trening blir jeg bare sittende hjemme og sløve så da kan jeg heller få ut siste rest av energien og forhåpentligvis sove kjempegodt inatt. Denne uken skal jeg si meg fornøyd med 3 gruppetimer på Shape så blir det heller litt egentrening i helgen.Siden speilrefleksen har vært tom for strøm har jeg knipset minimalt med bilder, men her har vi den typiske ukekvelden for meg selfie før trening og etter trening er det rett i koseklærne med en smoothie i handa.

Jeg holder på å jobbe med et innlegg med noen av de nye klærne til Ian, merkene jeg liker best og merkeklær men det må skriver ferdig når lillen er i seng så stay tuned. Ha en superfin torsdag så blogges vi siden.

K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits