Helårskroppen starter i 2016

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg satt her inne og skrev for å deretter slette teksten igjen i går. Jeg var så lite fokusert at alt ble bare rot. Men i dag dere da var det på tide å oppdatere litt.

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter 2 timer med trening på Shapes. Først sto spinning/styrke på programmet og deretter kettelbell. Utrolig tungt men veldig gøy å endelig få gang på treningen igjen. Jeg fikk også testet ut pulsbeltet og klokken i dag noe som var skikkelig gøy. Veldig kult å se hvor høy pulsen er på trening. Litt pinlig at klokken pipte hver gang pulsen kom over 155 men heldigvis er musikken høy. Haha. Jeg må få satt meg litt mer inn i hvorfor den pipte og hva som er høy puls for meg, men jeg er hvert fall superfornøyd for julegaven jeg fikk.

I dag har jeg kommet til dag 2 med 100 dager uten sukker challengen. Denne challengen har fått mye kritikk men for min egen del synes jeg bare det er morro. Jeg ser at mange tar helt av med matvarer de må holde seg unna men der er ikke jeg. 100 dager uten sukker betyr for meg å holde meg 100% uten godteri, søtsaker og helbrus. Jeg prøver generelt å styre unna feil matvarer men herremin jeg lar ikke være å spise en banan visst jeg har lyst siden den inneholder sukker, så langt drar ikke jeg den. Det var jo det som var så greit med denne challengen, man legger den til rette akkurat som man vil. Jeg er en mester i å ikke klare challenger jeg melder meg på så dette kan jo bli morsomt, men en så lenge går det veldig greit. Jeg tror faktisk jeg spiste meg drittlei av godteri og søtsaker i julen heldigvis for meg. Nå går det fort mot sommeren å da vil jeg så gjerne kunne løpe rundt i bikini og føle meg vel så da må det jobbes både på kjøkkenet og treningssenteret.

Har dere kommet dere kommet dere godt til rette i det nye året? Her er alt bare vellstand vil jeg si, nå har jo snøen igjen meldt sin ankomst her på sørlandet og denne gangen virkelig for å bli håper jeg. Kjenner det presser godt i høyre tommel for tiden. Jeg er sykt klar for litt kjøring og det er scooteren også. Snilleste bror av Ken fikset et lite problem jeg hadde med demperen så nå satser jeg på det virkelig blir rått å kjøre avsted for første gang. Ikke har jeg noen baby i magen heller i år så det kan ikke bli noe annet en skikkelig digg. Lille Ian forstår ikke så veldig mye av snøen enda men han koser seg hvert fall på akebrettet han fikk til jul. Sitter som en prest og titter på alt det hvite rundt seg. Forhåpentligvis blir det mange fine vintre fremover med akebrett, hytteturer og kjøring når den tid kommer. Det er bare å krysse fingrer og tær for at lillegutt blir like glad i snøen som mammaen og pappaen er. 

Nå er det på tide å finne veien til senga, i morgen er det tid for en ny dag med babykos, lek og trening på kvelden.

Natta!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits