365 dager med blanke ark, make the best of it

Hei dere. Hatt en fin jul/juleferie?
Det har hvert fall vi. Jeg er så fornøyd med feiringen, gavene og alt det som er. Jul er så utrolig koselig å jeg elsker alt som hører med. Bloggen har blitt totalt nedprioritert siden vi har hatt mer en nok med å feire jul, feire bursdagen til mamma og familiemiddager. Det er ikke like lett å dra opp pcèn når Ian er i seng for kvelden og Ken er hjemme, da er det liksom kjærestekos som må stå øverst på listen men det forstår dere, tenker det har vært like hektisk om man kan kalle de det for de fleste.


Selv om kroppen har inntatt feriemodus for lengst har jeg faktisk deltatt på 2 gruppetimer og hatt en treningsøkt sammen med søs i ferien, den treningsøkten i går kan egentlig ikke beskrives som noe annet engrusom den var SÅ tung at jeg har aldri før vært så nærme på å spy og besvime i sammen slengen. I dag er jeg støl hefra til månen men fy fader så digg det er. Utrolig hvor mye altfor god mat i noen dager har påvirket formen, nå er jeg rimelig klar for at første januar skal starte og jeg joiner 100 dager uten unødvendig sukker challengen + kommer meg tilbake i rutinene igjen.

I morgen er det nyttårsaften å den aller siste dagen i 2015, det er helt utrolig hvor fort dette året har gått og hvor mye jeg har opplevd. Jeg har vært gravid, født verdens nydeligste lille gutt, solgt leiligheten, flyttet og mye mere. 2015 må være det beste og mest fantastiske året på lenge, jeg gleder meg til å tre inn i 2016 og kan nesten ikke vente med å se hva dette året vil bringe. Forhåpentligvis like bra om ikke enda bedre en 2015. Vi skal feire nyttår sammen med to andre familier, en helt stille og rolig feiring uten alkohol og gjett om det blir fantastisk. Nyttår er ofte kjent for å være årets største fest men siden jeg egentlig aldri har hatt en super nyttårsfeiring før gleder jeg meg faktisk til å tre rolig inn i det nye året sammen med gode venner. Å slippe å våkne opp med tidenes hangover første nyttårsdag gjør meg ingenting. Haha.Denne julen har virkelig vært fantastisk og det takket være babyen min, kjæresten, venner og familie. Jeg er så heldig som har alle disse fantastiske menneskene i livet mitt og det setter jeg stor pris på. <3 Nå klargjør jeg meg for å gripe fatt på hverdagen igjen. Nytt år nye muligheter, nye mål og masse masse kjærlighet.

GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE.

Én kommentar

lisarorvik

30.12.2015 kl.22:24

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits