En liten juleoppdatering

God morgen. Tenkte jeg måtte stikke innom for å gi dere en liten julehilsen, det blir ikke så mye blogging i julen men jeg kommer sterkere tilbake.
I dag begynte dagen kl 6 den og akkurat nå ligger mini på gulvet og leker mens jeg sitter i sofaen og skriver litt. Satser på det ikke er så altfor lenge til han vil sove litt så jeg kan få stellt meg. Klokken 10 skal vi til svigers på den årlige første juledag frokosten, heldige oss som ikke trenger å gå lenger en opp trappen i år.

Denne julen har vært litt spesiell siden vi feiret jul sammen med Ken sin søster lille julaften, spiste middag og åpnet noen få gaver hos svigers i går og i kveld skal vi til mamma for en skikkelig julefeiring. Sånn blir det når noen må jobbe på julaften og andre må sende barna avsted til pappaen sin, men koselig har vi hatt det uansett. Tre dager med julemiddag klager jeg ikke på, haha. Ian har allerede fått så mye fint, fysøren for en heldig gutt han er med så mange fantastiske venner og familie jeg er helt overveldet over alle gavene og flere blir det.


~ Lillegutt fikk hjemmestrikka klær i julegave noe som smeltet mammahjertet mitt, ingenting slår strikkede gaver helt nydelige plagg ~

Selv om det er jul og kroppen er i feriemodus har jeg ikke bare vært helt lat. To treningsøkter har jeg fullført og flere blir det.


Den faste juleøkten ble fullført i går med min splitter nye pulsklokke som jeg fikk i gave av verdens beste. Denne kommer til å bli brukt mye.

Lillejulaften hadde jeg time hos min faste frisør Ann Synnøve hos Sjarm frisør, denne gangen kjørte vi på med litt bleking ut i lengdene for å forhåpentligvis bli kvitt gulskjæren jeg har hatt å jeg ble så fornøyd. Endelig er håret skikkelig blondt og fint og ikke slet det så altfor mye på håret heller. Sjarm frisørene er fantastisk flinke og hyddelige alle sammen, men om du skal gå fra mørk til blond slikt som jeg har gjort 4 ganger nå er Ann Synnøve den aller beste. Dere vet den der forferdelige perioden med orange/gult hår man alltid må gjennom når man går fra mørk til lys? Den unngikk Ann Synnøve helt hos meg. Jeg gikk aldri ut fra frisøren med forferdelig hår selv om jeg gikk fra mørk til blond. Anbefaler virkelig å gå til Ann Synnøve om dere velger å gå den veien for å unngå å miste altfor mye hår og slippe den grusomme perioden med orange/gult hår. Gave fikk jeg også heldige meg, den gleder jeg meg til å åpne i kveld.


Heldige meg som ble julefin på håret før julen. Bedre bilder kommer senere siden jeg tar med meg speilrefleksen i kveld.
Dere må ha en fortsatt fantastisk jul så blogges vi. GOD JUL!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits