Ukens første + bonusøkt done

I kveld er jeg klar for ukens tredje og fjerde økt. *Tommel opp*

God morgen dere.
I dag startet jeg dagen med nylaget tunfisksalat på knekkebrød og ingefær te. Begge deler er super enkle å lage og kjempe kjempe godt.Denne uken startet kjempebra. Vi holdt oss i sengen til klokken var 9 i går før vi begynte dagen med mat, lek og kos. I 1 tiden tok vi med oss begge hundene og gikk avsted på en trilletur opp på heia. Jeg kan ikke påstå at jeg aldri mer skal ta med meg begge hundene på tur med barnevogna, men for et ork. Haha. Nicky er dobbelt så stor og sterk som Jamie og ikke så veldig vandt med å gå i band så gjett om jeg fikk fart på rompen der vi småjogget oppover bakkene, det må ha sett ganske så komisk ut. Men en god time senere kom en sliten mamma, en glad gutt og to fornøyde hunder tilbake fra turen.

I 6 tiden kom sivgermor ned å ville passe Ian frem til leggetid så da tok jeg meg en liten handletur før trening. Zumbaen jeg var på i går var skikkelig gøy, midt i blinken for meg som elsker å danse. Hva er vell bedre en å kunne danse og svette samtidig? Krysser fingrene for at jeg har barnevakt flere mandager fremover slik at jeg kan fortsette på Zumba.

I ettermidag reiser vi til mamma for å sove, det pleier jeg å gjøre en natt hver uke for at Ian skal bli vandt med å sove hos bestemoren sin. Om det noen gang skulle være at vi trenger barnevakt er jeg veldig klar på at Ian skal være i vande omgivelser. Det er hardt nok å reise ifra han men om han er på et sted han er godt kjent hjelper det mye. At jeg også får tid til to gruppetimer i kveld er en stor bonus. I kveld skal jeg kjøre på med spinning/styrke først og deretter kettelbell. Har tenkt å gjøre dette tidligere men har endt opp med å bare dra på spinningen, men i kveld er jeg klar for en dobbeltime. Når motivasjonen er på topp må jeg utnytte den så godt jeg kan.Nå har mini dagens første lille lur så jeg får sette i gang med litt oppvask og deretter sminke meg litt før han våkner igjen. Vi blogges.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits