This weeks tranining

Hei hei dere, overlever hus og hjem stormen der ute? I Kvinesdal har jeg aldri i hele mitt liv sett så mye vann før, er utrolig glad vi bor oppe i høyden men synes forferdelig synd i de som blir rammet av uværet. Når naturen setter i gang er det lite vi kan gjøre desverre. =(

Fredagen var vi på julebord med jobben min noe som var utrolig morro. Gøy å se de gode kollegaene mine igjen å ikke minst spise god julemat. Det ble en liten smule mer alkohol en planlagt så på lørdags morgen kjente jeg et lite stikk av fyllesyken. Æsj. Heldigis gikk det fort over. Snilleste svigermor kunne stå opp med Ian slik at vi fikk sove litt lenger.

Planen for denne helgen var å trene hver dag, men etter fredagsøkten ble jeg så sinnsykt støl at trening på lørdagen gikk rett i vasken, og idag har det vært så kaos med vannmassene så utenom å holde oss hjemme har vi vært en liten tur for å se på ødeleggelsene rundt forbi. Men i morgen er jeg fit for fight igjen. Fikk ikke plass på den timen jeg ville i morgen men sumbaen er minst like hard så det var ikke så farlig. Jeg er på leting etter litt nytt treningsutstyr til å ha hjemme siden barnepasseren min også har begynt å trene, håper på å finne noe på tilbud når vi skal på julegaveshopping. Siden vi ikke har allverdens med plass tenkte jeg å kjøpe en stepkasse,  noen tyngre vekter en de jeg har og treningsstrikk.

Ukens trening ser slik ut:


Dette er hvert fall utganspunktet jeg har satt meg som mål. Ken blir en del hjemme med Ian i helgen siden jeg skal avsted både fredag og lørdag tenker jeg Ken kanskje vil ha søndagen litt for seg selv, derfor må jeg se det litt an om jeg tar meg en tur nedover eller holder meg hjemme.

Nå skal jeg slappe av litt før lillemann våkner igjen så blir det pizzakos til Famen før vi finner sengen i kveld. Vi snakkes dere.

 

2 kommentarer

Cecilie

06.12.2015 kl.19:09

Du e utruli flink me den treninga :) Her he æg våre så slapp at æg sjæmst litt :p haha!!

Kristi

06.12.2015 kl.20:55

Cecilie: ikkje våre så flink når eg ikkje he fått barnevakt =/

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits