Early mornings

Når dagen til mammas store skrekk begynner 05:30 da rekker man å gjøre mye rart på formidagen gitt. Eller kanskje ikke så veldig mye av det som burde blitt gjort som husarbeid, rydding, vasking, men vi har fått gjort masse ting som Ian liker. Da klokken var 7 satt han så fint i badekaret og koste seg mens jeg prøvde så godt jeg kunne å vaske han ren, ikke like lett siden Ian bestemte seg for at vaskekluten måtte smakes på hele tiden men koste å tullet masse det gjorde vi. Etter litt mat og en liten hvil på oss begge var det på tide å komme oss ut på en aldri så liten trilletur, noe det har blitt altfor lite av i det siste #slappmamma. Det er ikke så morro å trille når Ian egentlig skal sove for det er tiden jeg kan bruke på å få gjort ting som må gjøres, men i dag var ikke humøret hans helt på topp så da tok vi oss en tur ut i god frisk luft. Ian storkoste seg i vogna med å veksle mellom soving og titting mens mammaen og hunden sleit oss opp og ned bakkene, en god tur ble det da ikke minst og en stk happy hund som endelig kunne få oss ut på en tur igjen. Selv om Jamie (hunden) elsker å kunne løpe fritt her hjemme er det ingenting som slår en tur med nesten hele familien og han i band. Selskapssyk hund kaller vi det.

Utpå dagen var det tid for å dra ned til sentrum for litt handling og spray tan å etterpå dro vi hjem for å leke frem til pappa Ken kom hjem. Det kan jeg tenke meg blir stort å fortelle Ian når han blir stor nokk til å forstå at "idag kommer pappa hjem fra jobb".              ~ Hver eneste gang jeg ser inn i disse vakre øynene tenker jeg hvor utrolig høyt jeg elsker deg~


                                                                           ~ Den fineste jeg vet ~

I morgen skal vi på julebord noen timer, lørdag skal vi på middag hos et vennepar og på kvelden får vi besøk av noen venner hjemme hos oss. Nokk å gripe tak i denne helgen med andre ord, men det blir koselig. På søndag håper jeg på fint vær slik at hele familien kan ta seg en trilletur og deretter skal vi bare kose masse med lille gutten vår.

Ha en super helg så blogges vi, lover dere bilder av morgendagens julebord antrekk må bare finne ut av det selv først. Haha. Nå er det tid for flaskekoking, litt serietitting og deretter sengen. Finner lillegutt på at han vil stå opp 05:30 i morgen også er det bare å komme seg tidlig i seng.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits