En mamma kan være litt grinete hun også

Jeg tror nesten jeg aldri har trent så bra som jeg gjør nå etter at jeg fikk Ian Nathaniel. Trening har blitt min form for terapi, det gir meg styrke, ro og energi til å klare hektiske dager og netter med lite søvn. Jeg har alltid sagt at jeg håper på å være en sprek mamma som kan holde tritt med Ian Nathaniel, aktivere han og lære han hvor fantastisk det er å være ute i frisk luft og leke, for å klare det må også jeg holde meg i form og ingenting er bedre en å trene seg opp mens han enda er liten. Før vi vet ordet av det har vi en gutt som vil være høyt og lavt hele tiden. Hihi.

I dag måtte jeg melde meg av min faste onsdagstrening siden barnepasseren ikke kunne, akkurat i det jeg satt og meldte meg av var det like før tårene kom i øyekroken. Skikkelig flaut men så mye betyr de få timene jeg har med trening i uken for meg. Akkurat der og da kunne jeg virkelig håpet at pappen hadde en 7 til 3 jobb, men sånn er det ikke. Jeg må bare være glad for all den hjelp jeg har fått, men det er så kjedelig når jeg gleder meg til trening jeg ender opp med å måtte avlyse. Heldigvis hjalp det litt på sutringen min da Ken foreslo at jeg kunne trene til helgen så kunne han ha Ian i mens.

Uansett at meg og lillen kost oss masse i kveld. Han viser virkelig at han ikke er en bitteliten baby lenger men blir større for hver dag som går. Han trenger mye mindre søvn nå en før å han har virkelig begynt å vise frustrasjon visst han ikke får tak på leken han vil ha, gleden når han ser meg og babler non stop hele dagen. Lille skjønningen min <3

Lillemann er i seng å jeg har nettopp kost meg med en stor skål dagens middag som ble wok med ris og kylling. Nå skal jeg se mandagens Farmen episode, etterpå tenkte jeg å prøve å lage meg en liten plan for treninger jeg kan gjøre hjemme og lese litt om å være pescetarianer. Innlegget VOE skrev i går om dyr, kjøtt og slakt fikk meg til å tenke over hvor mye kjøtt vi faktisk spiser, å det fikk meg til å ville prøve en uke uten kjøtt. For meg som elsker grønnsaker og generelt ikke er så altfor fan av mye kjøtt burde jeg klare det, men jeg må lese meg opp før jeg tør å gi meg ut på dette. Grunnen til at jeg har lysst til å prøve en uke som pescetarianer er for å se hva det gjør med kroppen min. Kanskje gir det mersmak til å ha kjøttfrie dager/uker. Å gi opp kjøtt og bli vegetarianer er ikke noe jeg kommer til å gjøre, men det er gøy å prøve noe nytt og det er greit å kutte ned på skjøttspisingen som faktisk gjør veldig mye for miljøet vårt. Noen som er med på en uke uten kjøtt? Oppdateringer kommer selvfølgelig på bloggen =)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits