Den vakreste jeg vet

God mandags morgen.
I morges våknet vi igjen opp til et lite snølag på bakken, så koselig. Det er så rart å tenke på at det i går var første søndag i advent å i morgen er det første desember. Hallo hva skjedde med sommeren som nettopp var her? Snart er vi i 2016 å jeg føler 2015 nettopp startet, utrolig hvor fort tiden går.

I går var meg og Ian nede hos ei veninne som hjalp oss med å fotografere julekort, det ble kjempemange knallfine bilder å jeg må si meg fornøyd med pynten vi lagde til. "Rene" bilder uten altfor mye rekvisita er det fineste jeg vet. Gleder meg masse til å dele ut julekortet som jeg også kommer til å vise på bloggen en gang i desember, men det må vi vente litt med. Ikke noe morro å vise julekortet før venner i det hele tatt har mottatt det. Hihi.

Siden jeg ikke har et eneste bilde av meg og Ian knipset hun et par av oss også, Ian var mest opptatt med å spise hendene sine akkurat da men noe koselige bilder ble det. Nå må vi snart få komt oss til fotografen å knipse noen bilder av den lille familien vår.


                                                                          ~ I love you to the moon and back ~


                                                          ~ So there`s this boy, he kinda stole my heart and he calls me mom ~


                                                    ~ The littlest feet make the biggest footprints in our heart ~

Er det rart jeg smelter helt for denne lille gutten min? Vi kunne virkelig ikke fått en bedre sønn,  glad og fornøyd, snakker og koser dagen lang.
I dag skal vi bare ha en skikkelig kosedag der vi holder oss hjemme fra morgen til kveld, håper været tillater en trilletur senere men det får vi se på. Ellers står det absolutt ingen planer på agendaen å det er supert det også.

Har dere hatt en fin helg?
Hva er deres planer for mandagen?

2 kommentarer

Lisa Rørvik

30.11.2015 kl.09:43

Heregud så søt, kjempe fint bilde av dere :)

Kristi

30.11.2015 kl.09:56

Lisa Rørvik: Tusen takk fine du =D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits