Julegaver

I kveld har jeg kost meg med en varm kopp kaffi mens jeg pakket inn årets første julegaver. Selv om jeg er så sykt dårlig til å pakke inn og blir lei etter 5 pakker så har det sin egen sjarm. Jeg elsker å gi gaver og jeg elsker å få gaver. Hihi.

Hver eneste år sier jeg "i år skal jeg kjøpe julegavene tidlig" men hvert eneste år er jeg ikke ferdig før julaften er rett rundt hjørnet.. Men alikevel så tenker jeg litt på hva skulle jeg egentlig gjort i desember visst jeg allerede hadde handlet alle gavene, julegaveshopping er jo så koselig når senterene er pyntet så fint til jul og julestemmingen har ankommet. I år har vi ikke planlagt julegaveshopping før 12 desember men det gjør egentlig ingenting. Gavene drar jeg i land før jul uansett hvor sent jeg begynner.Jeg lager  alltid en liste med ideèr om hva hver enkelt ønsker seg og hvor mye jeg synes det er greit å kjøpe for slik at vi har en oversikt over hvor mye penger vi må legge til siden. Men så begynner jeg alltid å tenke er det virkelig nokk? Tenk om de kjøper for mye mere en hva jeg tenkte? Det er jo så flaut å få en kjempefin ting å selv føle at jeg kunne kjøpt for mer, men så har vi ikke allverdens med penger å sløse heller så vi må tenke litt økonomisk.

Det lureste ville selvfølgelig vært å spurt hver enkelt hvor mye vi skal kjøpe for til hverandre, men selv om jeg selv elsker å få det spørsmålet synes jeg det er så flaut å være den som stiller det. Føler meg så kjip da selv om det egentlig er for at jeg ikke skal kjøpe for mye mindre en det den personen kjøper for til meg. Luksusproblem much? Seriøst er det noen andre som føler det på samme måte eller er det bare meg?

Til neste år skal jeg ta samtalen med familien på forhånd om hvor mye vi skal kjøpe for til hverande slik at vi ikke ender opp med å bruke så altfor mye penger. Nå som vi har blitt til tre trenger ikke andre å blakke seg på oss men de kan heller kjøpe noe fint til lille Ian <3

4 kommentarer

Lisa Rørvik

23.11.2015 kl.19:53

Så koselig med julegaver, mine venninner og meg pleier alltid å bli enig om en ca pris vi kjøper gaver til hverandre hehe :)

Sofie Caroline Nilsen

23.11.2015 kl.19:58

såå koselig :) har alltid selv vært sånn som kjøper i siste liten, men nåå er jeg endelig ferdig tidlig :D

Kristi

23.11.2015 kl.20:24

Lisa Rørvik: Det er jo kjempesmart å bli enige om sånn på forhånd =D

Kristi

23.11.2015 kl.20:24

Sofie Caroline Nilsen: Åh så deilig da =D Her blir det vell gavepakking frem til 23 desember haha.

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits