Look at this

God mandags morgen dere.
I dag våknet vi til dette vakkre synet utenfor stuevinduet vårt. Jeg ble stående å beundre himmelen en liten stund med et smil rundt munnen mens jeg tenkte hvor bra vi har det. Utrolig hvor mye en rosa himmel kan gjøre med tankene og humøret.Norge er et fantastisk vakkert land som jeg gleder meg til å oppleve mer av med Ian og Ken så fort Ian blir litt større å skjønner mer. Heldigvis for han har han to foreldre som elsker å være aktive og oppleve naturen så fremover nå blir sommerens festivaler å fyll lagt på hyllen for å reise på familieturer i landet vårt for å oppleve natur og nye steder. Trolltunga står øverst på listen min for steder jeg har lysst til å besøke, men jeg har enda ikke bestemt meg om det er en tur vi kan ha med Ian på eller om han må bli hjemme. Preikestolen er uansett en plass vi skal dra til hele familien til neste år så fort finværet og varmen melder sin ankomst igjen.

Helgen vår har vært kjempefin selv om formen min ikke har vært helt på topp. Ian har fått kjenne på de første minusgradene når vi har hatt oss noen turer opp på tomten for å besøke pappaen som har jobbet. Nå er det nokk ikke så altfor lenge til bæremeisen må pakkes bort og Ian heller må kose seg i vognen mens temperaturene synker siden små barn ikke tåler minusgradene slik som oss. Men frisk luft skal vi alikevel få oss så lenge været tillater det.

Akkurat nå har Ian dagens første lur og selv om jeg hører han romesterer litt i sengen håper jeg har får sovet en liten stund, det trenger han. I mens sitter jeg å planlegger denne uken litt og melder meg på treningene jeg håper jeg kan gå på. I kveld har vi tenkt oss en liten tur ned til Linetts hudpleie som kjører en Green Peel kundekveld, morro å få litt tips og se om hun har noen gode tilbud. Det hadde vært morro å sett om det finnes noe der ute som kan hjelpe på arrene jeg har fått i ansiktet etter kviseutbryddet jeg hadde for 2 år siden. Utrolig kjedelig at p-piller kunne ødelegge huden min såpass at jeg ikke føler meg vell uten foundation, men jeg håper på å finne noen tips som kan hjelpe.

Jeg ville bare ønske dere en fin mandag så blogges vi senere. Hva skal dere gjøre i dag?

Én kommentar

Iselin Renée

23.11.2015 kl.11:02

Nydelig himmel :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits