Eye pads etter trening

Nå har jeg meg 5 i sofaen mens flaskene står på koking, etterpå blir det å brette klær og pakke før jeg går tidlig i seng. Er stuptrett etter trening og flere netter med lite søvn, Ian Nathaniel rikser en del på nettene for tiden noe som går hardt utover nattesøvnen så i dag er jeg stolt at jeg hadde motivasjon til å dra på trening. Noe jeg absolutt ikke angrer på, treningen var knalltøff men det gir meg så mye energi å trene å det føles godt å ha en time der jeg kun fokuserer på meg selv.

I morgen har jeg tenkt å kjøre på med to timer trening på rappen så håper natten blir god inatt. Uansett hvordan den blir er det utrolig hvordan man finner frem det man har av energi, selv om jeg aldri blir vandt med å sove lite så går det greit, men sånn er det med små i hus. Netter der det blir mye riksing gjør at jeg setter ekstra stor pris på hvor utrolig heldige vi er med en liten gutt som vanligvis legger seg i 6-7 tiden og sover nesten hele nettene + på dagtid. God som gull er han <3

Akkurat nå tester jeg eyepadsene jeg kjøpte hos blivakker å det føles faktisk veldig godt og lindrene. Padsene har jeg hatt i kjøleskapet så de er kalde og gode, forhåpentligvis blir IKEA posene under øynene mindre.


Ser utrolig teit ut, men godt er det.

I morgen skal vi først i barseltreff før vi skal sove hos mamma siden jeg skal til frisøren på torsdag og trenger pass til lille. Snilleste mamma skal lage pinnekjøtt til middag min store favoritt. Jeg må nok sitte med vann i munnens mens de andre spiser siden jeg ikke orker å trene på full mage, men etter trening da skal jeg spise til krampa tar meg. Haha.

Jeg har ikke fått blogget etter helgen siden dagene går til Ian kos og på kvelden har jeg vært helg knekt, men helgen var utrolig fin sammen med koselige mennesker. Det var gøy å komme seg bort fra bygda. Spesielt dårlig var jeg heller ikke på søndagen heldigvis. Jeg startet som sagt dagen hos frisøren der jeg ble stelt og sminket, resultatet var jeg kjempefornøyd med, men siden det tok lengre tid en forventet rakk jeg ike knipse noen bilder.

Nå får jeg pakke og brette litt klær før det bærer rett i seng. Natta.

Én kommentar

lisarorvik

17.11.2015 kl.20:43

Så herlig :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits