Tanlines

Selvbruning i mine tanker har alltid vært stygge skjolder og gul brunfarge, den tanken har Renate hos Linetts hudpleie fått meg totalt bort fra. Første gang jeg tok spray tan var for 5 uker siden å jeg elsket det. Jeg er som mange andre veldig glad i  være solbrun i huden, hvert fall jeg føler meg så mye bedre og synes at huden også ser bedre ut når jeg er brun. Men å grille meg i solarium X antall timer i uken er hverken bra for huden eller noe jeg kan prioritere, derfor er det helt fantastisk når min favoritt salong bestemmer seg for å kjøre veninne tilbud på spray tan til 290,- det er jo ingenting!

Etter vi ble foreldre er ikke å gå ut vår største prioritet lenger og det går som oftest lang tid mellom hver gang selvfølgelig, og siden outfiten min som oftest blir joggeklær og sminkeløs i ukedagene elsker jeg å virkelig dolle meg opp når vi skal ut.Denne helgen skal vi ut med en kompis av Ken, og da måtte jeg slå litt på strotromma. Ville gjerne booke time til eyelashextentions og hele pakka, men det sa visakortet nei til så da ble det heller en time til spray tan. .Nå sitter jeg her solbrun som at jeg skulle vært flere uker i syden and I love it! I kveld ser jeg ut som en sjokolade, men i morgen tidlig når den overfladiske fargen skal dusjes av blir det helt perfekt. .


                                                                                                                          ~ Look at those tanlines ~

Ikke nok med det, i morgen er jeg så heldig at jeg skal bli stelt på håret og sminket av lærlingen til frisøren jeg pleier å gå til. Det har jeg aldri gjort før så gleder meg masse. Hun trengte "modeller" å øve seg på så jeg var ikke vond å be. Gleder meg skikkelig til resultatet, Litt skummelt er det alltid at noen andre skal sminke meg på en annen måte en det jeg kanskje ville gjort selv, men Rebecca virker kjempeflink så dette blir morro.

Vi mødre fortjener å slå til på stortromma når vi tar oss en tur ut blant folk, er dere ikke enige?

Jeg gleder meg veldig til å ut en tur igjen, men jeg gruer meg også veldig til å være borte fra Ian Nathaniel. Jeg vet at han kommer til å storkose seg med Onkel, Tante, Besten og besta og han skal være hjemme i vante omgivelser men alikevel er det hardt å gi han ifra meg. Jeg trøster meg med at det er morskjærligheten som slår inn og at det er helt normalt, men det er alikevel litt vondt i mammahjertet mitt. Heldigvis er Besta flink til å snappe så jeg får bekreftet at lillen koser seg <3

Rekker ikke noen fler innlegg nå før vi reiser men vi snakkes på søndag med bilder I promise. Ha en kjempefin helg dere =)

 

2 kommentarer

Linn Therese Dagsland

13.11.2015 kl.20:50

Ønsker deg en kjempe fin fredagskveld og en HELT FANTASTISK helg!! :-D

Kristi

13.11.2015 kl.20:57

Linn Therese Dagsland: TUSEN TAKK ilike så søte du =D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits